in

sadsad OMGOMG AngryAngry

Eend Dave heeft zoveel seks dat zijn penis verwijdert moet worden

Een te hoog libido kan je duur komen te staan. Zo bewees ook eend Dave. De mannetjeseend leefde een relatief normaal bestaan. Nouja, normaal. Dave woonde samen met drie vrouwtjeseenden bij zijn baasje Josh. Maar als je al die vrouwtjes dan ook nog tevreden moet houden.

Tien keer per dag seks

Het hoge libido van Dave en de drie vrouwtjeseenden om hem heen zorgden ervoor dat Dave zeker tien keer per dag seks had met zijn metgezellen. Het zorgde ervoor dat Dave noodgewongen geopereerd moest worden. Niet perse omdat hij zoveel seks had. Maar doordat hij zijn penis niet meer in kon trekken hing deze er constant wat slapjes bij.

Noodgedwongen operatie

Doordat de penis van Dave constant slapjes aan hem hing, moest Dave uiteindelijk geopereerd worden. Zijn penis werd hierdoor namelijk vertrappeld en er werd regelmatig “per ongeluk” in gebeten. Uiteindelijk stierf het topje van zijn penis af en raakte de rest van de penis geïnfecteerd. Zijn baasje, Josh, merkte dat het steeds slechter ging met Dave en bracht hem naar de dierenarts. De dierenarts had al snel door dat Dave in het vervolg zonder penis verder moest leven. Na de operatie ging het al snel stukken beter met hem.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe is de subcultuur van voetbal casual ontstaan?

Gek van de groepsapp