Dit zijn de kutste beroepen

0 Shares

We hebben allemaal wel eens geen zin om naar ons werk te gaan. Die kutwekker krijst je wakker, waarna je met tegenzin naar de baas strompelt om te gaan werken voor zijn levenswerk. Maar als je denkt dat jij het slecht hebt dan moet je jezelf realiseren dat anderen het nog veel slechter hebben getroffen dan jij. Dit zijn de kutste beroepen.

Inseminator

Tot aan je oksel in de kut van een koe zitten terwijl je een een hand vol stierensperma vasthoudt, daar komt dit beroep op neer. Een inseminator houdt zich professioneel bezig met het insemineren van dieren, vaak zijn dit koeien. Dat is toch wat anders dan het maken van melk en kaas.

Rioolinspecteur

Als je tijdens het schijten al kokhalst van je eigen geur dan is dit beroep niets voor jou. Een rioolinspecteur heeft dagelijks te maken met stront van een hele woonwijk. Daarbij spoelen mensen ook gebruikte tampons, kots, goudvissen en andere gore zooi door het toilet. Eet smakelijk.

Lijkverzorger

Het is een dankbaar beroep, maar je moet er tegen kunnen. Een lijkverzorger maakt overleden mensen toonbaar voor de uitvaart. De nagels van een lijk knippen, make-up op doen, haren kammen, wassen en aankleden horen bij deze taken. De avond ervoor The Walking Dead bingewatchen wordt sterk afgeraden.

Schoonmaker van plaats delict

Je moet sterk in je schoenen staan als je hersenen van een muur moet schrapen, liters bloed en lijkvocht moet reinigen of een woonkamer schoon moet maken waar het bloed op het plafond zit. Een schoonmaker van plaats delict doet dit soort dingen. De een zijn dood…

Stieren melken

Stieren aftrekken, je zal je wekker er maar voor moeten zetten. De stier wordt eerst gemasseerd waarna het beest bijna klaarkomt, daarna duwen ze een soort dildo in zijn kont, waarna ‘het melken’ kan beginnen. Hierna kan de inseminator meteen naar de koe om het in te brengen. Je kan ons wat vertellen, maar in Disneyfilms gaat het er een stuk romantischer aan toe.

Gastro-enteroloog

Een gastro-enteroloog kijkt de hele dag naar ontstoken poepgaatjes, ruikt de hele dag half verteert eten uit de maag en onderzoekt het maag-darm stelsel op ziektes. De hele dag naar de kont van een ander kijken is toch wat anders dan het fotograferen van de plaatselijke fauna.

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

134
NEWS
POLLS
QUIZZEN
DEALS

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.