Waarom managed hosting zo belangrijk is voor bedrijven 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom managed hosting zo belangrijk is voor bedrijven

Wanneer jouw bedrijf groeit, heb je behoefte aan meer veiligheid. Alles waar je zo hard voor gewerkt hebt wil je natuurlijk niet binnen twee minuten laten vernietigen. Het is dan belangrijk om onderzoek te doen naar de partijen waarmee je wilt samenwerken. Aan wie ga je bijvoorbeeld jouw hosting overlaten? Er zijn zo veel verschillende keuzes, maar je wilt natuurlijk niet jouw bedrijf aan jan en alleman toevertrouwen.

Managed hosting

Op dit moment hebben bedrijven veel te maken met grote overnames in de hostingbranche. Maar deze overname pakt niet goed uit voor iedereen, bedrijven hebben al vaak het gevoel dat ze niet anders kunnen dan voor een grote partij kiezen. Vaak is dit echter niet de juiste oplossing. Grote hostingproviders hebben meestal geen korte lijnen of aandacht voor persoonlijk contact. Wanneer je jouw bedrijf toevertrouwt aan een hostingprovider, is dit contact juist het belangrijkste. Je wilt snel kunnen schakelen. Maar als de grote hostingproviders niet bieden waar jij naar op zoek bent, waar moet je dan kijken?

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Gespecialiseerde hostingproviders

Je wilt dan gaan kijken naar hostingproviders zoals snel.com. De aandacht bij dit soort bedrijven ligt juist op het persoonlijk contact, evenals de kwaliteit die zij bieden. Zij zijn gespecialiseerd in managed hosting en houden dan ook rekening met jouw specifieke wensen.

Omdat elk bedrijf anders is, en andere behoeften heeft, bieden zij dan ook verschillende soorten hosting aan. Denk hierbij aan managed vps servers, cloud vps of managed dedicated servers. Het gaat natuurlijk wel om jouw bedrijf, wat altijd bereikbaar moet zijn, daarom zijn zij ook 24/7 bereikbaar om jou te helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied, moet het zeker wel goedkomen!

Waarom managed hosting?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de server te hosten, maar dit brengt wel de nodige risico's met zich mee. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als jouw website aangevallen wordt, terwijl jij ligt te slapen of in een vergadering bent? Dat wordt een beetje moeilijk ingrijpen. Daarom is het zo belangrijk om managed dedicated servers te gebruiken. Je hoeft je dan niet druk te maken over serverbeheer, en kunt met een gerust hart gaan slapen.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.