Man in het duister
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is zoal te koop op de zwarte markt

De zwarte markt, het is de illegale markt waar men handelt in alles wat het daglicht niet kan verdragen. Van steegjes tot the dark web, de markt is overal te vinden als je goed genoeg zoekt. We hebben het dus niet over de markt in Beverwijk. De zwarte markt welke wij bedoelen is er voor de aankoop van pistolen, machinegeweren, handgranaten, drugs en seks. Maar daarnaast ook nog een hoop andere dingen.

Dit staat ook te koop op de zwarte markt!

BSN-nummers

Je kunt er BSN-nummers kopen, burger service nummers met goede krediet scores. Super handig als je tweede apotheek afgewezen is door de bank. Identiteitsfraude natuurlijk, maar gezien de witwas schandalen van banken zoals ING en Rabobank niets om je echt over op te winden. De celstraf welke je kan krijgen als de politie je pakt, komt uit op maximaal vijf jaar cel of een boete met de maximale hoogte van 82.000 euro. Ook creditcards zijn te koop, handig voor je wat kleinere aankopen.

Organen

De wachttijden voor een transplantatie zijn vaak lang, en als je een nieuwe nier nodig hebt wil je misschien niet te lang wachten. Heb je een hart nodig dan is er altijd heel veel haast en dus is er een levendige handel in organen op de zwarte markt. Vaak gesneden uit gevangen in concentratie kampen in China, soms uit verdwaalde toeristen in Zuid-Amerika of mensen met schulden bij de maffia is jouw nieuwe orgaan zo gevonden.

Wasmiddel en babymelkpoeder

Even wat minder luguber. Wasmiddel en babymelkpoeder kom je veel tegen op de zwarte markt. Beide producten zijn vrij duur in de supermarkt en dus zijn er genoeg criminelen welke professioneel de winkels beroven of vrachtwagens plunderen. De babymelkpoeder en het wasmiddel komt vervolgens voor een lagere prijs terecht op de zwarte markt en zo kun je voordelig je was doen en je baby voeden.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

Zand

Zand van meren en rivieren is geweldig goed voor de verkoop. Het zand is namelijk een belangrijk onderdeel voor de bouwsector. Zeezand is minder populair omdat de korrels niet echt goed zijn om te gebruiken in de bouw. Rivierzand en zand van een meer dat is helemaal top en zo kom je op de zwarte markt als snel uit bij de zogenaamde zandmaffia.

Deze criminelen graven illegaal zand weg en verkopen het aan de bouwsector voor een zacht prijsje. Vooral in India en China is het een erg populair en kan het zomaar zo zijn dat je in de ochtend je raam uitkijkt en dat leuke strandje aan het meer verdwenen is.

Netflix

Netflix inloggegevens kun je voor ongeveer 20 cent kopen op de zwarte markt. Met de gegevens kun je inloggen en je favoriete serie of film streamen. Vaak verkocht als bulkpakket koop je al snel 20 of meer inloggegevens tegelijk. Voor vier euro kun je zo genieten van al het goede van Netflix en met 20 inloggegevens kom je de maand waarschijnlijk wel door. Een 50% illegale korting op je abonnement.

Stewardess uniformen

Leuk voor een spannende avond thuis, geweldig voor dat Halloween feest en een groot veiligheidsrisico op de luchthavens. Stewardess uniformen zijn een hot item op de zwarte markt. Normaal niet te koop omdat het nogal een risico is voor de luchtvaart, maar op de zwarte markt prima te bestellen.

Naast Stewardess uniformen kun je er natuurlijk ook terecht voor je landelijke politie uniform, leger outfit en advocaten pas. Je politie outfit maak je gelijk compleet met het bijbehorende wapen en met die advocaten pas kun je zonder controle het gerechtsgebouw in.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Sperma

Het vinden van een zaaddonor is soms lastig en wachttijden zijn vrij lang. Gelukkig is er de zwarte markt waar je ook gewoon voor wat zaad terecht kunt. Of het vrij is van soa's dat is natuurlijk de vraag en of je ineens een baby van een andere ras als besteld krijgt dat kan natuurlijk ook gebeuren. Controle is namelijk niet de prioriteit van de crimineel dat zijn de euro's in je zak.

Sommige donoren daarvan weet je vrij zeker dat het echt de donor is welke je uitkiest, deze komen het namelijk persoonlijk bij je langs brengen als je begrijpt wat ik bedoel. Garantie op zwanger raken heb je ook niet, maar voor de lage prijs kun je het natuurlijk makkelijk een paar keer proberen.

Diploma's en certificaten

Als je graag wat meer arbeidsperspectief hebt, maar geen zin een lange studie dan kun je dat diploma natuurlijk ook gewoon kopen. Een certificaat nodig voor je promotie kunt maken, geen probleem de gangsters op de zwarte markt staan voor je klaar. Even een paar honderd euro neerleggen en je bent ineens een Master in de beroepssector van je dromen.

Het is natuurlijk wel aan te raden geen medisch beroep te kiezen, daar val je nogal snel door de mand als je bijvoorbeeld aan de operatie tafel staat en niet weet wat je moet doen. In de financiële sector kom je er waarschijnlijk best mee weg. De strafmaat is ook hier vrij hoog, maximaal zes jaar cel en een boete tot 82.000 euro.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.