Dit is het bewijs dat elke relatie een sprookje is 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het bewijs dat elke relatie een sprookje is

Sprookjes zijn niet meer dan mooie, onrealistische verhaaltjes die aan kinderen worden verteld om hun te entertainen, hoop te geven en op te beuren. Ook wij volwassenen houden vaak van sprookjes, denk maar eens aan die duizenden feel-good- films die je tegenwoordig op Netflix kunt vinden. In deze films is er vaak te zijn hoe een man en vrouw op magische wijze op elkaar verliefd worden, elkaar verliezen, en elkaar na enige tijd en obstakels dan terug lijken te vinden. Terwijl je zo'n magische film bekijkt stel je je dan ook vaak voor hoe jouw liefdesleven zou zijn als het een sprookje was. Maar wat als ik je vertelde dat je liefdesleven al een sprookje was? Dit is het bewijs!

Wanneer we verliefd zijn, zijn we net zoals de 7 dwergen

Dit is het bewijs dat elke relatie een sprookje is 19

Wanneer we iemand leuk vinden, dan zijn we net zoals Bloosje erg verlegen. Knikkende knieën, bevende handen en rode wangetjes zijn dan ook niet abnormaal. De fase van verliefdheid gaat jammer genoeg na enige tijd over. En wanneer dit gebeurt is het tijd voor de Giechel en Stoetel- fase.

Dit is het bewijs dat elke relatie een sprookje is 20

Giechel & Stoetel zijn de 2 vrolijkste karakters van de 7 dwergen. Na de eerste ontmoetingen met een potentiele partner zal je je vaak in de zevende hemel voelen. Je lacht vaker dan anders, en je gedrag wordt ook iets klunziger. Dat geeft niet, want dit geldt voor jullie beiden. En als je weet dat verliefdheid hier de oorzaak van is, dan neem je dit er graag bij!

Dit is het bewijs dat elke relatie een sprookje is 21

Eens we de verliefdheid voorbij zijn komt onze relatie in een ander stadium, daarom: houden van. Wanneer er sprake is van houden van, dan wordt de relatie pas écht serieus. In deze fase kunnen wij ons dan ook identificeren met Doc, de leider van de 7 dwergen. Die impliceert dat relaties veel werk nodig hebben, en dat communicatie uiterst belangrijk is. Net zoals wij, geraakt Doc soms niet uit zijn woorden. In een relatie kan het gebeuren dat je soms dingen zegt dat je niet meent, of dat je dingen anders zegt dan dat je ze bedoelt had. Wanneer dat gebeurt kan het voor onderlinge problemen zorgen, zoals ook vaak bij Doc het geval was.

Dit is het bewijs dat elke relatie een sprookje is 22

Een relatiebreuk is nooit makkelijk om te verwerken. Daarom gebeurt het vaak dat we veel beginnen te slapen. Dit komt omdat slapen ons helpt de dag door te komen, maar ook omdat we sneller vermoeid geraken door veel te huilen en minder te eten.

Dit is het bewijs dat elke relatie een sprookje is 23

En soms kunnen we net zoals Grumpie op alles en iedereen boos zijn tijdens een relatiebreuk!

Dit is het bewijs dat elke relatie een sprookje is 24

Bovendien kan een relatiebreuk soms emotioneel zo pijnlijk zijn, dat ons lichaam zwakker wordt en we dus ook vatbaarder worden voor allerlei ziektes. Net zoals Sniezel zullen wij dan af en toe te kampen krijgen met lastige kwaaltjes zoals verkoudheden (niezen).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.