Deze vrouwen waren getrouwd met een seriemoordenaar 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze vrouwen waren getrouwd met een seriemoordenaar

Als je echtgenoot elke nacht weg is dan krijg je vermoedens. Als hij elke dag zijn busje grondig schoonmaakt dan is dat verdacht. Ondertussen verdwijnen er vrouwen bij jou in de buurt, die vermoord worden teruggevonden, vlakbij de favoriete visplek van je echtgenoot. Moet je je dan zorgen gaan maken? De vrouwen in dit artikel deden dat niet, ze konden nooit vermoeden dat ze waren getrouwd met een seriemoordenaar.

Judith Mawson

Judith Mawson was 13 jaar gelukkig getrouwd met seriemoordenaar Gary Ridgeway, ook wel bekend als The Green River Killer. Volgens Judith was Gary de perfecte echtgenoot. Hij was charmant en liet haar elke dag lachen. Hij ging elke dag trouw naar zijn werk en in het weekend gingen ze vaak kamperen. Hun leven was ogenschijnlijk volkomen normaal, totdat Ridgeway werd gearresteerd de moorden op 70 mensen bekende. 

Deze vrouwen waren getrouwd met een seriemoordenaar 15

Mary Elizabeth Harriman

Mary Elizabeth Harriman was 19 jaar getrouwd met een perverseling die vrouwen op beestachtige wijze verkrachtte en vermoordde. Na de moorden snoof hij aan de panty’s van zijn slachtoffers en droeg hun lingerie. Deze moorddadige travestiet gedroeg zich in het bijzijn van zijn vrouw voorbeeldig. Deze seriemoordenaar, Russel Williams, was een gerespecteerde kolonel in het Canadese leger. Ondanks alles wist hij zijn dubbelleven jaren vol te houden.

Bekijk ook:
Man prikt ruim 100 autobanden lek: dit zijn de maximale straffen voor materiële schade

Carol hoff

Carol Hoff was getrouwd met seriemoordenaar John Wayne Gacy. Hoewel ze wist dat Gacy een gevangenisstraf had uitgezeten voor het misbruiken en martelen van twee jongens trad ze toch in het huwelijk met hem. Naar de buitenwereld toe was hij een joviale man,die vaak als clown optrad tijdens kinderfeestjes, maar binnenshuis was hij humeurig en boosaardig. Jarenlang ademde ze een rottende geur in, wat volgens Gacy van dode muizen af kwam. Misschien wilde Carol het niet weten, maar uiteindelijk moest ze, na zijn arrestatie, toch de waarheid onder ogen zien. Ze was getrouwd met een seriemoordenaar.

Paula Rader

Paula Rader was getrouwd met Dennis Rader, ook wel bekend als The BTK Killer. Deze ‘familieman’ speelde ruim 30 jaar lang een kat en muisspelletje met de politie. Ondertussen martelde en moordde Rader erop los. Hij fotografeerde zichzelf in de lingerie van zijn slachtoffers, die hij even daarvoor met zijn bind, torture, kill methode gruwelijk aan hun einde had gebracht. Paula Rader heeft nooit een vermoeden gehad van het bizarre dubbelleven van haar man, ondanks het feit dat zijn stem meerdere malen in nieuwsberichten werd uitgezonden.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

Linda Yates

Linda Yates was getrouwd met seriemoordenaar Robert Yates. In de tijd dat ze in Spokane, Washington woonden vermoordde haar echtgenoot minstens 16 mensen. Ze had al vermoedens dat Robert vreemde en duistere dingen deed, maar ze kon nooit vermoeden dat hij een moordenaar was. Zelfs toen ze de achterbank van de auto doordrenkt met bloed zag liet ze zich wijsmaken dat het van een gewonde hond afkomstig was. Pas toen hij werd gearresteerd werd de omvang van zijn dubbelleven duidelijk.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

856

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.