Arnhemmer slaat zijn zoontje dood met zwaard 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Arnhemmer slaat zijn zoontje dood met zwaard

Op 22 december vorige jaar sloeg het noodlot toe bij de Arnhemmer Tevfik G. Met een Samoerai zwaard wel te verstaan. Compleet uit het niets begint de vader uit de Arnhemse wijk Malburgen op het lichaam van zijn 12-jarige zoontje Bekiro in te steken. Hij weet het jochie vijfmaal te raken. De laatste steek is fataal en raakt de arme ziel recht in zijn jonge hart.

Zijn 15-jarige zoon kon het huis net op tijd ontvluchten

Op die bewuste decemberavond in 2018, kon de 15-jarige broer van Bekiro het huis nog net ontvluchten. Nadat Tevfik zijn zwaard had losgelaten op zijn jongste zoon, twijfelt hij geen moment en zet hij met zwaard en al de achtervolging in. Zijn oudere zoon vluchtte de wijk Malburgen in waarna de achtervolging werd gestaakt.

Was Bekiro de inzet van een wraakactie of het werk van de duivel?

Malburgen, Arnhem en heel Nederland is in rep en roer als het nieuws omstreeks kerstmis 2018 naar buiten wordt gebracht. Wat is hier gebeurd? Ook zorgverleners en buurtbewoners zagen dit écht niet aankomen. De ex van Tevfik G. claimt direct dat het om een wraakactie gaat. Bekiro zou daar de inzet van zijn geweest. De Samoerai kunstenaar beweerd zelf dat hij op dat tijdstip werd overgenomen door de duivel. Hoewel we heen hoorntjes hebben kunnen bespeuren, zou het hem niet hebben misstaan.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

TBS met dwangverpleging: onderzoek bewijst dat moord gebeurde vanuit een psychose

Nadat de ex-vrouw van de gezellige Arnhemmer vorig jaar al door het Openbaar Ministerie veroordeeld werd tot moord op Bekiro en poging tot doodslag op zijn 15-jarige broer, vond er een verhuizing naar het Pieter Baan Centrum plaats. Het onderzoek naar “the last samurai” is daar recent afgrond.

schizofrenie verklaart de voice-over van de duivel

Tevfik G. uit Arnhem heeft te horen gekregen dat hij lijdt aan een ernstige psychotische stoornis en is daardoor volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard. Ook zit G. in de beginfase van schizofrenie wat de mogelijke voice-over van de duivel kan verklaren. Deze klachten en afwijkingen zouden veroorzaakt zijn door zijn narcistische karakter waarbij hij ook nog eens hinder ondervindt van een flinke antisociale stoornis.

Ook zijn overmatige gebruik van marihuana deed niet veel goeds voor zijn geestelijke toestand. In een recente uitspraak van de rechtbank is duidelijk geworden dat de Arnhemmer geen gevangenisstraf krijgt opgelegd, maar het mag doen met de tbs en dwangverpleging die hij al onderging.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.