weekaanbiedingen van Lidl en Action
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze 3 weekaanbiedingen van Action en Lidl gaan extra voordelig de deur uit

Met de feestdagen voor de deur willen we zo goedkoop mogelijk cadeautjes inslaan. Om een handje te helpen speuren we wekelijks de weekaanbiedingen van Action en Lidl af, op zoek naar goede deals. Ook deze week hebben we weer 3 producten gevonden die extra voordelig te koop zijn. Sommige artikelen zijn alleen online te verkrijgen en zijn beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij.

Vivo stoofpan van Action

We trappen dit lijstje met weekaanbiedingen van Action en Lidl af met een A-kwaliteit stoofpan van Villeroy & Boch Group, dat gemaakt is van gietijzer. In de winter kan iedereen wel een stoofpotje waarderen en daar is deze Vivo stoofpan ideaal voor. Met een diameter van 24cm en een royale inhoud van 4,2 liter kun je een heerlijk gerecht voor het hele gezin op tafel zetten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen.

Klik hier om het product te kopen.

weekaanbiedingen van Action en Lidl stoofpan

Elektrische haard van Lidl

Als je geen open haard in huis hebt, dan is deze elektrische haard een mooi en gezellig alternatief. De vlammen geven een behaaglijk gevoel in huis en het is ook mogelijk om een warmteniveau van 1800W in te stellen. Je kunt deze elektrische haard met de bijgeleverde afstandsbediening vanuit je luie stoel bedienen. Er zitten 3 verschillende programma-instellingen op, dus deze haard is geschikt voor elke sfeer.

Klik hier om het product te kopen.

weekaanbiedingen van Action en Lidl elektrische haard

Kerstverlichting van 45 meter van Action

We eindigen dit lijstje met weekaanbiedingen van Action en Lidl met deze luxe kerstverlichting. Je kunt met dit snoer het hele huis of de hele tuin versieren, want er zit maar liefst 45 meter verlichting op. Je kunt het snoer zowel binnen als buiten gebruiken en heeft 8 verschillende lichtstanden. Er zit ook een handige timerfunctie op, zodat je geen onnodig stroom hoeft te verspillen. Deze kerstverlichting van 45 meter is alleen online verkrijgbaar op de site van Action.

Klik hier om het product te kopen.

weekaanbiedingen van Action en Lidl kerstverlichting

Weekaanbiedingen van Action en Lidl

We zetten wekelijks de nieuwste deals online, dus hou de site in de gaten. Wij zoeken elke week na het verschijnen van de nieuwste aanbiedingen op die een prima prijs/kwaliteitverhouding hebben. Als je er nog een nachtje over wilt slapen, dan is ons artikel over een dekbed voor de zomer en winter een absolute aanrader.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

663

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.