Wat is een aluhal? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat is een aluhal?

De meest gebruikte aluminium opslagtenten – ook bekend als aluhal – worden als magazijn, industriële opslag of ac-ophanging gebruikt. Het opzetten van zo’n magazijn gaat dan ook bijzonder snel. Met een aluhal bespaart u daarbij ook nog eens op bouwkosten. Een tentmagazijn van de aluminiumlegering kan worden geïnstalleerd zonder een fundering te bouwen.

Aluhal is licht en makkelijk te hanteren

Aluminium is een materiaal dat veel wordt gebruikt in de bouw. Het is een gemakkelijk vormbaar materiaal en is zeer geliefd voor verschillende toepassingen, vooral voor de vervaardiging van constructies zoals de aluhal. Aluminium wordt vooral gewaardeerd voor de realisatie van aluminium tenten omdat het licht en gemakkelijk te hanteren is. Het is ook zeer goed bestand tegen corrosie, waardoor het een ideaal materiaal is voor constructies die worden geïnstalleerd in gebieden met een bijzonder hoge luchtvochtigheid, zoals de kust of regenachtige plaatsen. Dit materiaal is een alternatief voor het gebruik van staal, maar met als voordeel dat het goedkoper en lichter is en het creëren van modulaire systemen vergemakkelijkt. U vindt kracht, taaiheid, weerstand en lichtheid in één materiaal.

Bekijk ook:
Het verrassende leven van kerstpakketten leveranciers na december

Een aluhal is snel op te zetten

Industriële opslagtenten van aluminium met transparante PVC-vensters zijn perfect voor bedrijven zoals een elektronicafabriek. Tijdens het verkoopseizoen is er vaak meer opslagruimte nodig en een weerbestendige aluhal komt in zulke gevallen zeker van pas. Een van de voordelen van een aluhal is dat uw bedrijf geen risico loopt om elektronische producten in de open lucht op te slaan. Een aluhal als tijdelijke industriële overkapping lost dit probleem snel en gemakkelijk op. Een aluhal heeft echter veel meer voordelen. Wanneer u tijdelijke en/of opkomende opslagruimte nodig heeft, kan de hal in no-time op bijna elke ondergrond neergezet worden. In het laagseizoen kunt u de aluhal snel laten leeglopen, opslaan of verplaatsen naar andere plaatsen voor herhaalde installatie en gebruik.

Een overdekte aluhal met ramen

Klanten vragen wel eens hoe ze de deur(en) kunnen matchen met de aluminium tenten van het magazijn van de constructie. Over het algemeen is het mogelijk om voor de magazijnstructuur van PVC-stof, als u niet veel ingangen nodig heeft, de hele zijwanddeur en stoffen gordijnopties te gebruiken. Anders kunnen alle zijwanden van de aluhal worden ontworpen met ritsen in het midden van elke zijwand voor elke opening. Een direct overdekte bedrijfsruimte, zonder kolom in het aluminium tentframe, is zeer geschikt voor onder andere industriële opslag en productie. Doorzichtige PVC-ramen aan alle zijwanden van de aluhal zorgen ervoor dat het personeel goed zicht heeft en tijdig de situatie in en uit de aluminium structuur van het magazijn leert kennen.

Bekijk ook:
Efficiëntie en Veiligheid in Magazijnen door Geavanceerde Verlichtingsoplossingen

Grote duurzame aluhal berekend op vrachtwagens

Probeer eens de gebogen aluhal met slijtvaste en lichtgewicht PVC-stof met hoge weerstand, aangepast aan allerlei ruwe omgevingen. De aluminiumlegering kan het gewicht van de beugel verminderen om een ​​grotere breedte en hoogte te bereiken. Dit ontwerp met gebogen bovenzijde is handiger in gebruik, omdat grote vrachtwagens, heftrucks en andere rijdende voertuigen er gemakkelijk door kunnen, waardoor het interne gebruiksgebied wordt vergroot. Zo een aluhal is niet alleen geschikt voor evenementen, tentoonstellingen, bruiloften maar ook als opslagluifels, fabriekswerkplaatsen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.