Mokken laten bedrukken; waar moet je rekening mee houden? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Mokken laten bedrukken; waar moet je rekening mee houden?

Heb je het idee om mokken te laten bedrukken? Goed idee! Door mokken te laten bedrukken, geniet je namelijk van de nodige voordelen. Je kunt de mok op talloze manieren laten bedrukken, je werkt met een bedrukte mok slim aan je naamsbekendheid en het is een praktisch cadeau om te ontvangen.

Vanwege bovenstaande redenen kiezen meer en meer mensen voor het geven van een bedrukte mok. Dit doet men bijvoorbeeld als een cadeau of als een relatiegeschenk. Mocht jij zelf ook zo’n cadeau of relatiegeschenk willen geven, wijzen wij je graag op onderstaande aandachtspunten. Dit zijn de belangrijkste aspecten waar je goed rekening mee moet houden.

Wat wil je op de mok laten bedrukken?

Ten eerste is het zaak dat je heel goed over de bedrukking na gaat denken. Wat moet er precies op de mok komen? Wil je bijvoorbeeld het logo van je onderneming op de mokken bedrukken? Of kies je ervoor om een foto of de naam van de ontvanger op de mok te bedrukken? De keuze is reuze en de keuze is op dit gebied volledig aan jou.

Bekijk ook:
Een eigen McDonald's beginnen? Dit zijn de cijfers en belangrijkste regels

Weet je niet zo goed wat je wilt? Dan is het advies om de nodige inspiratie op te doen. Kijk bijvoorbeeld eens waar andere bedrijven en ondernemers voor gekozen hebben.

Mokken laten bedrukken; waar moet je rekening mee houden? 16

Aan wie wil je de gepersonaliseerde mokken geven?

Weet je eenmaal wat je op de mok wilt laten bedrukken? Dan is het zaak om naar de ontvangers te gaan kijken. Want; aan wie wil je de gepersonaliseerde mokken precies gaan geven? Wil je de mokken alleen aan je personeel geven? Wil je de mokken alleen aan je klanten geven? Of wil je de mokken aan je klanten, relaties en werknemers geven?

Als je eenmaal weet aan wie je de mokken wilt geven, moet je een optelling gaan maken. Je weet dan precies hoeveel gepersonaliseerde mokken je moet laten bedrukken.

Het kostenplaatje van de mokken

Uiteraard moet je ook goed naar het kostenplaatje van de mokken kijken. In de basis kan gesteld worden dat bedrukte mokken niet de hoofdprijs kosten. Zeker als je grote hoeveelheid bedrukte mokken gaat bestellen, daalt de prijs per mok fors.

Bekijk ook:
Kantoortrends 2024: Flexibel, Duurzaam en Smart

Deze gunstige prijsstelling is overigens ook één van de belangrijkste redenen van de hedendaagse populariteit van de bedrukte mokken.

Hoe ga je de bedrukte mokken geven of versturen?

Voordat je de mokken gaat bestellen, moet je nadenken over het versturen hiervan. Wil je de mokken bijvoorbeeld door de drukker rechtstreeks naar de ontvangers laten versturen? Of wil je de mokken op je eigen kantoor uit kunnen delen?

Mocht je de mokken zelf willen versturen, moet je de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Mokken zijn immers breekbaar, dus zorg voor een perfecte verpakking. Alleen met de perfecte verpakking kun je de mokken op een veilige manier versturen.

Al met al zijn er voldoende aandachtspunten bij het bestellen en laten bedrukken van mokken. Desalniettemin is het een onwijs leuk cadeau om te geven. En uiteraard ook een leuk cadeau om te krijgen!

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.