Envelop voor de feestdagen customizen: zo werkt dat 10
Saved Read later
Deel dit bericht

Envelop voor de feestdagen customizen: zo werkt dat

Veel bedrijven hebben hun eigen enveloppe laten bedrukken die past bij hun huisstijl. Het is dan natuurlijk ook mogelijk om hier tijdens de feestdagen een ander tintje aan te geven. Je kunt je envelop speciaal voor de feestdagen customizen, ook kun je dit doen als je gewoon een aantal kerstkaarten wilt versturen. Het lijkt misschien moeilijk om dit zelf te doen, maar dat is het helemaal niet. Via de website van Drukwerkdeal is dit ontzettend makkelijk. Met een paar klikken op de knop heb je al je eigen, gepersonaliseerde enveloppen.

De soort envelop

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten enveloppen. Je zult dus eerst moeten bedenken welke soort enveloppen je wilt laten bedrukken. Misschien heb je al enveloppen, anders kun je kijken op de site van Drukwerkdeal. Denk hierbij na over de kleur die je wilt, de afmetingen en de soort envelop. Denk ook goed na over de hoeveelheid die je nodig hebt. Hoe meer je besteld, hoe goedkoper de prijs per envelop. Het zou dan ook zonde zijn als je later nog een keer een bestelling moet doen. Je bent dan een stuk duurder uit dan wanneer je het in 1 keer goed zou doen.

Bekijk ook:
De kerstpakketten trends voor de komende feestdagen

De bestelling

Via de website wijst eigenlijk alles voor zich. Je kunt precies aangeven welke soort enveloppen je wilt en hoeveel je er wilt hebben. Ook kun je kiezen voor een snelle of normale levertijd. Als je alles hebt ingevuld kun je de bestelling plaatsen.

Het ontwerp

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst kun je het ontwerp opsturen. Zelf hoef je hier eigenlijk niks meer voor te doen. Nadat je het ontwerp hebt aangeleverd zullen zij alles voor je uit handen nemen. Binnen een aantal dagen worden de enveloppen geleverd.

Voordelen van gepersonaliseerde enveloppen

Als bedrijf staat het eens stuk netter als je enveloppen zijn bedrukt met je bedrijfsnaam en logo. Je huisstijl moet natuurlijk wel terugkomen in je drukwerk. Hiermee laat je aan je klanten zien dat je een professioneel bedrijf bent. Met de feestdagen heb je de kans om hier nog een stapje bovenop te doen. Veel bedrijven sturen kerstpakketten om een hun klanten te laten zien dat ze waardering hebben voor het bedrijf, hierdoor blijf je bij mensen hangen in hun gedachte. Door feestachtige enveloppen te bedrukken krijg je hetzelfde effect!

802

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.