5 Gaming headsets voor onder de 50 euro 12
Saved Read later
Deel dit bericht

5 Gaming headsets voor onder de 50 euro

Als je op zoek bent naar de beste goedkope gamingheadsets onder de 50 euro kijk dan niet verder wij hebben ze voor je opgezocht!

Sades A60

De Sades A60 is zeker een van de betere pc-gamingheadsets die je kunt krijgen voor minder dan 50 euro. In feite kun je deze headset meestal voor ongeveer 25 euro vinden.

De microfoon presteert uitstekend en biedt kristalheldere helderheid, hij steekt ook weg in de oorschelp voor als je hem niet meer gebruikt. Ik ben over het algemeen niet langer een enorme fan van constante microfoons, maar de A60 is uitzonderlijk goed.

De A60 is fijn voor langdurig gebruik, dit komt mede door de vulling die in de oorschelpen wordt gebruikt. De vulling is erg comfortabel en lijkt niet te hard of te zacht.

USB-verbindingen voor gaming-headsets zijn vrij standaard en echt vereist wanneer ze LED-verlichting hebben zoals de A60. Deze extra mogelijkheid dat je een gratis USB 2.0+ poort wilt gebruiken, iets waarvan ik zeker weet dat je pc dat heeft.

Cougar Immersa Ti

De Immersa Ti's van Cougar is een beetje een wildcard in deze lijst. Het bedrijf is in het verleden niet altijd een go-to-bedrijf voor headsets geweest, maar deze gaming-headset lijkt die trend te breken. Met een speciaal ontwerp lijken de cougars op het eerste gezicht behoorlijk opvallend, maar het oranje accentueert het zwart mooi en vertegenwoordigt de Cougar-fabrikant zoals we zouden verwachten.

De microfoon kan zich terugtrekken in de headset, wat handig is wanneer je deze voor iets anders dan gamen gebruikt en de beste microfoon is echt merkbaar echt waar voor dit kostenbereik. Deze hoofdtelefoon biedt volledige verlichting met dikke oorkussentjes die reminiscentie-schuim gebruiken en ook een ophanging die helpt bij de hulpafdeling.Dit paar valt gewoon onder de prijsklasse en biedt stijl en betrouwbaarheid, terwijl het bovendien uitstekend presteert.

Bekijk ook:
Virtual reality trends: Drie top VR-brillen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Creative Sound Blaster Blaze

De Sound Blaster Blaze-headset van Creative is de opvolger van de vorige Sound Blaster Fatil1ty en is niettemin een ideaal voorbeeld van waarom je geen waanzinnige hoeveelheden geld wilt uitgeven om een hoogwaardige headset te krijgen. Ze zijn comfortabel, klinken geweldig, de microfoon presteert goed en ze zijn meer dan goedkoop: wat wil je nog meer?Het gewone formaat is eenvoudig en met de afneembare microfoon kun je ze extra gebruiken dan alleen gamen of VoIP. Met verschillende gebruikers in gedachten, wordt de Sound Blaster Blaze geleverd met een 3,5 mm-aansluiting en ze werken met in principe alles wat dit soort invoer heeft. Dus als je de microfoon eraf wilt halen en ze wilt gebruiken met iets dat de microfoon niet wil, kun je dat doen.

Over het algemeen is de Sound Blaster Blaze-gamingheadset van Creative een magnifieke keus als je op zoek bent naar iets dat geweldig zal zijn voor een lage prijs.

HyperX Cloud Stinger

HyperX komt naar het bureau met onze topkeuze het is een leuke gaming-headset. De Cloud Stingers zijn populaire hoofdtelefoons en vertegenwoordigen ook superwaarde.

Bekijk ook:
Gamen als een pro? Dit zijn de beste gamemuizen van dit moment

De Stingers zijn voorzien van het kenmerkende geheugenschuim en de stalen schuifregelaars van HyperX, waardoor deze hoofdtelefoon fantastische flexibiliteit en een grotere mate van remedie biedt dan de meeste in deze prijsklasse. Een van de eersteklas lay-outfacetten van deze gaming-headset is de draaibare microfoon die zichzelf dempt wanneer deze omhoog wordt gezwenkt in een verticale positie.

Corsair HS60

De Corsair HS60's 50 mm directionele drivers voor audioprecisie en 7.1 omvatten geluid. De Corsair HS60 maakt gebruik van reminiscentie schuim om de headset prettig draagbaar te houden, ook wanneer je deze voor langere tijd gebruikt. De verstelbare oorschelpen hebben wat beweging om zo passend aan te sluiten op ieder hoofd. De microfoon is afneembaar, wat betekent dat je deze kunt gebruiken voor onderweg of met een zelfstandige microfoon. De microfoon van de headset is trouwens zeker met oog op de prijs een sterke. Ze geeft een mooi geluid wat fijn is voor je mede gamers.

Veel nadelen konden we niet ontdekken al lijkt het soms dat de headset wat langzaam is met het verwerken van sommige geluids frequenties. Dit is wel een minpuntje om rekening mee te houden, echter met een headset voor onder de 50 euro kun je natuurlijk niet verwachten dat alles helemaal top is. Over het algemeen is de headset prima zeker voor haar prijsklasse. Het geluid is misschien iets minder dan bij enkele andere headsets in deze lijst maar de microfoon is werkelijk geweldig.

Meer over gaming? Kijk dan hier

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.