Een revolutionair contentmarketing platform - WhitePress 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Een revolutionair contentmarketing platform – WhitePress

Het publiceren van artikelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met het contentmarketing platform WhitePress is het mogelijk om in maar liefst 24 talen een artikel te publiceren. Dit doe je gemakkelijk, snel en op een handige manier. Bovendien heb je de keuze uit méér dan 48.000 internationale websites. Voor elke content marketeer biedt WhitePress de helpende hand.

Wat is WhitePress precies?

WhitePress wordt gezien als een revolutionair contentmarketing platform. Het was namelijk tot voorheen nooit zo makkelijk om snel veel artikelen te publiceren. Dit doe je bovendien als content marketeer niet alleen snel, maar ook nog eens op een veelzijdige manier:

  • Je kunt een artikel via WhitePress in 24 talen publiceren.
  • Je hebt via WhitePress de keuze uit meer dan 48.000 websites. Het gaat hierbij om websites uit nagenoeg elk land uit de Europese Unie.

Wat heeft WhitePress te bieden?

Voor elke content marketeer heeft WhitePress veel te bieden. Dit geldt niet alleen op het gebied van mogelijkheden, maar ook op het gebied van gemak. In slechts 4 stappen kun je al een artikel plaatsen via WhitePress:

  • Stap 1: content van het artikel toevoegen via het platform van WhitePress. Als je nog geen artikel hebt, kun je dit artikel laten schrijven door copywriters van dit platform.
  • Stap 2: aanbod selecteren. Je kunt nu uit de vele internationale websites kiezen. Op wat voor website wil je je content plaatsen? En waar moet deze website aan voldoen? WhitePress heeft ervoor gezorgd dat je in één oogopslag per website alle relevante informatie naar voren ziet komen. Dit is mogelijk door de ingebouwde zoekfunctie waarbij je websites kunt filteren op verschillende criteria en parameters.
  • Stap 3: bestelling plaatsen. Heb je één of meerdere interessante websites gevonden? Met één druk op de muisknop bestel je de plaatsing van het artikel. WhitePress zorgt er vervolgens voor dat de gestelde publicatiedeadlines daadwerkelijk behaald worden.
  • Stap 4: analyse. Via het gratis tracking-script van WhitePress hou je vervolgens de betrokkenheid van de content in het vizier. Dit levert waardevolle informatie op voor artikelen die je in de toekomst wilt/gaat plaatsen.
Bekijk ook:
Unieke verzendverpakkingen: Dit zijn de nieuwste trends voor webshops in 2024

Wat kun je allemaal met het contentmarketing platform WhitePress doen?

Het contentmarketing platform WhitePress richt zich op zowel adverteerders als uitgevers. Heb je een website waarop de nodige bezoekers komen? Dan is het interessant om publicatiemogelijkheden op je website aan te bieden. Meld je hiervoor aan bij WhitePress en voer de bestellingen uit die bij je binnenkomen. Nadat het binnengekomen artikel op je website online staat, krijg je direct uitbetaald.

Het platform is uiteraard ook interessant voor copywriters en publishers. Via WhitePress kun je je artikelen met linkverwijzing op meer dan 48.000 websites online zetten. Als copywriter is het ook mogelijk om je te registreren bij WhitePress om vervolgens je dienst aan te bieden aan verschillende interessante partijen waarmee je vervolgens een mooi extra inkomen kunt realiseren.

Dé oplossing in de wereld van content marketing

De wereld van content marketing is de afgelopen jaren flink veranderd. Er zijn voor publishers tal van mogelijkheden bijgekomen, waarvan WhitePress de ideale mogelijkheid lijkt te zijn.

Bekijk ook:
AI en Auteursrecht: efficiëntie en uitdagingen in het digitale tijdperk

Met dit platform geniet je van tal van mogelijkheden. Zo heb je uit veel websites de keuze, terwijl je met WhitePress ook gericht werkt aan de naamsbekendheid van bijvoorbeeld een website of bedrijf. Ook genereer je meer traffic naar de website toe én heb je dus de keuze uit ongekend veel websites.

Lukt het je alleen niet om zelf Engelse content te schrijven? Geen probleem; daar kun je de copywriters van WhitePress voor inschakelen. Een artikel bestel je al vanaf €19 via de website van WhitePress. De tekst krijg je binnen 3 werkdagen geleverd, waarna je deze via het platform direct online kunt zetten. De medewerkers van WhitePress staan voor je klaar om telefonisch meer informatie en alle mogelijkheden te bespreken.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.