Dit zijn de leukste producten voor een promotie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de leukste producten voor een promotie

Een bedrijf of merk kan je op talloze manieren promoten. Een promotie bestaat vaak uit verschillende onderdelen en hierbij kunnen promotieartikelen eigenlijk niet ontbreken. Alleen, welke producten kan je hiervoor het beste kiezen? Als je antwoord wilt op die vraag moet je snel verder lezen, want hieronder zetten we de leukste producten voor een geslaagde promotie voor je op een rij!

Tegenwoordig maken steeds meer bedrijven en merken gebruik van give away acties voor hun promotie. Hierbij krijgen potentiële klanten gratis producten aangeboden en dat heeft weer een positief effect op het beeld een bedrijf of merk heeft. Vaak worden deze promotieartikelen ook nog eens bedrukt, zodat een klant altijd kan zien van wie het product afkomstig is. Het gebruik maken van promotieartikelen is dus een geweldige marketingtool die je niet moet onderschatten. Voor een geslaagde promotie kan je onder meer de onderstaande producten bedrukken en weggeven:

Pennen

Een van de populairste promotieartikelen zijn de balpennen. Deze worden vaak weggegeven tijdens een promotieactie en dat is niet zo gek. We leven namelijk weliswaar in een digitaal tijdperk, toch maken we nog steeds regelmatig notities met pen en papier. Bijna iedereen kan daarom wel een gratis pen gebruiken en om deze reden zijn balpennen een veel gebruikt promotieartikel. Deze promotie pennen kan je weggeven aan klanten, maar deze zijn ook zeer geschikt voor een give away actie op bijvoorbeeld een (hoge) school of universiteit.

Bekijk ook:
Kantoortrends 2024: Flexibel, Duurzaam en Smart

Pennen

Notitieboekje

Pennen zijn altijd een goed idee, maar wat ook goed werkt als een promotieartikel is een notitieblokje. Het is altijd wel handig om een notitieboekje bij de hand te hebben. Of je nou studeert of werkt, je komt vaak een moment tegen waarbij je iets moet noteren. Een notitieboekje met bedrukking is daarom een perfecte manier om een bedrijf of merk te promoten. Deze kan je dan weer gebruiken bij een give away actie tijdens een open dag op een school, of bij beurzen, evenementen of andere gelegenheden.

Notitieboekje

Bieropener

Een ander leuk product voor een promotie zijn de bieropeners. Laat de bieropeners bedrukken met het logo en deel ze vervolgens uit in de horeca of gebieden met veel studenten. Bij elk nieuw biertje komt het logo weer in beeld en daarmee is dit een ideaal product voor een geslaagde promotie.

Bedrukte bieropener

Een koffiebeker

De meeste Nederlanders houden wel van een lekker kopje koffie en daarom is een bedrukte koffiebeker ook geen slecht idee als promotieartikel. Bij elk kopje koffie komt je logo dan weer in beeld. En laten we eerlijk zijn, dat kan op een dag nog best vaak voorkomen!

Bekijk ook:
Recruitment moet niet onder HR worden geschaard

Koffiebeker

Sleutelhanger

Een ander leuk promotieartikel is de sleutelhanger. Sleutelhangers heb je in veel verschillende soorten en maten en hierdoor kan je die helemaal personaliseren naar eigen wens. Daarnaast kan je een sleutelhanger handig maken door deze een extra functie te geven; bijvoorbeeld als flesopener of winkelwagenmuntje. Op deze manier is jouw bedrukte sleutelhanger een echt blijvertje en dat is wel zo fijn voor je promotie!

Sleutelhanger

Sinterklaas- of kerstcadeau

De tijd vliegt, want het duurt niet lang meer voordat het december is. Sinterklaas en kerst komen daarmee ook steeds dichterbij en daarbij horen natuurlijk ook cadeautjes. Die cadeautjes kan je ook een beetje gebruiken voor een leuke promotie. Zo kan je bijvoorbeeld chocolaatjes of een chocoladeletter geven, waarbij ook je logo of merk te zien is. Zo geef je een lekker cadeautje, maar kan iedereen wel goed zien wie de gulle gever is!

Cadeau

Wat zou jij het liefste krijgen tijdens een give away actie?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.