De voordelen van WordPress hosting

0 Shares

Wanneer je WordPress nog niet kent, WordPress is een gratis open-source content management systeem. Oftewel WordPress is een gratis websitemaker. Je kan met WordPress eenvoudig een website, blog of webshop bouwen en onderbouwen. Er zijn een hoop content management systemen te gebruiken, maar WordPress is het populairste CMS ter wereld.

Meer dan 60% van alle websites met een CMS gebruikt WordPress. De nummer twee, Joomla, heeft 5.2% en het populairste betaalde CMS, Squarspace, 2.7% (Volgens resultaten uit maart 2019).

Wat is webhosting?

Webhosting kan je vergelijken met het huren van je eigen appartement in een appartementencomplex, maar dan huur je een stukje webruimte op een server waarop je de bestanden die jouw website vormen opslaat. Deze server is een computer die 24/7 in verbinding staat met het internet en die server staat in een datacenter die speciaal daarvoor is gemaakt. Dit maakt het voor jouw bezoekers mogelijk om jouw website te maken.

Je hebt webhosting nodig als je een website wilt maken of een professioneel e-mailadres wil met een eigen domeinnaam.

Waarom voor WordPress hosting kiezen?

WordPress hosting is in Nederland ook super populair. Vooral vanwege de eenvoud waarmee je webpagina’s en complete websites kunt bouwen. Met behulp van WordPress kan iedereen een simpele website in elkaar zetten. Wanneer je meer de diepte in wilt dan komt er vaak een development partij bij kijken. De hosting zorgt ervoor dat je makkelijk, snel en veilig je eigen website kunt bouwen.

Bij mijn.host kan je kiezen uit verschillende WordPress hosting pakketten. Zo is er een start, basic en expert pakket die oplopen tot maar liefst hosting voor 10 websites en 100GB webruimte met onbeperkt dataverkeer.

Wat zet er allemaal in het WordPress pakket?

  1. Je eigen website maken

Geen technische kennis vereist en met 3 simpele stappen kun je direct jouw eigen WordPress website maken. Ideaal dus!

  1. Automatische updates

Je website is altijd optimaal beveiligd en je kan altijd gebruik maken van de nieuwste features door automatische updates. Je hoeft hier zelf helemaal niks voor te doen.

  1. Een gratis SSL certificaat

Met een SSL certificaat is de verbinding veilig en zie je in de browser een slotje. Dit zorgt voor extra vertrouwen bij de bezoekers van je websites. Overigens is dit volgens AVG-wetgeving ook gewoon verplicht.

  1. Automatische back-ups

Elk uur wordt er een back-up van jouw bestanden gemaakt. Als je een keer iets perongelijk verwijdert dan is dit daarom niet gelijk een probleem. Bij mijn.host bewaren ze de back-up tot maar liefst 90 dagen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

308
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.