Brouwers BV; de specialist op het gebied van transport, logistics en warehousing 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Brouwers BV; de specialist op het gebied van transport, logistics en warehousing

Binnen de logistieke sector is Brouwers BV uitgegroeid tot een befaamd bedrijf. Een bedrijf dat uitblinkt op het gebied van duurzame transportoplossingen, logistisch en warehousing.

Door de jaren heen heeft Brouwers BV een indrukwekkende groei doorgemaakt. Vroeger werden de bestellingen nog met paard en wagen bezorgd, terwijl dat nu met een uitgebreide vloot van vrachtwagens gedaan wordt. Bovendien beschikt Brouwers over een warehouse met ruimte voor maar liefst 55.000 pallets.

Veelzijdige dienstverlener

In de transportsector is Brouwers één van de meest veelzijdige dienstverlener. Brouwers is namelijk niet alleen een logistiek bedrijf, maar neemt ook de rest van de complete logistiekketen uit handen. Vanaf het jaar 1953 – de oprichting van Brouwers – heeft de focus gelegen op deze veelzijdigheid.

Compleet logistiek proces

Op het gebied van transport en warehousing biedt Brouwers meerdere mogelijkheden. Zo is het mogelijk om het volledige proces uit handen te geven. De zendingen komen in dat geval binnen in het magazijn van Brouwers, worden uitgeladen en eventueel gepelletiseerd. Vervolgens zorgt Brouwers voor een efficiënte bewaring van de producten, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over het behoud van de producten.

De laatste stap binnen dit proces is het transporteren van de goederen. De juiste goederen worden op het juiste moment op de juiste plek afgeleverd. Aangezien Brouwers veel waarde aan duurzaamheid hecht, wordt al het transport op de meest duurzame manier uitgevoerd.

Bekijk ook:
AI en Auteursrecht: efficiëntie en uitdagingen in het digitale tijdperk

Wil je niet zozeer het gehele proces uitbesteden? Geef je liever de voorkeur aan alléén transport of aan alléén warehousing? Ook dat is geen probleem bij Brouwers. De veelzijdigheid van dit logistieke sector blijkt ook duidelijk uit de flexibiliteit op dit gebied.

Brouwers BV; de specialist op het gebied van transport, logistics en warehousing 15

Enorm warehouse met een gunstige ligging

Om de groei aan te kunnen, heeft Brouwers haar intrek genomen in een fraai warehouse. Dit warehouse heeft een gigantisch oppervlakte, waardoor de totale opslagcapaciteit ongeveer 55.000 pallets betreft. Binnen dit warehouse wordt met een uniek systeem gewerkt, waardoor alle processen efficiënt en foutloos uitgevoerd worden.

Uiteraard heeft dit transportbedrijf ook goed over de ligging nagedacht. Men heeft gekozen voor een magazijn op het industrieterrein De Rietvelden. Dit industrieterrein ligt vlakbij de Dieze, direct naast de snelweg A59 en op 5 kilometer afstand van de snelweg A2. Dankzij deze ligging geniet men bij Brouwers van veel mogelijkheden.

Efficiënte processen

Dat het warehouse zó groot is, doet geen afbreuk aan de processen. Alle processen zijn binnen dit warehouse – door systemen – onwijs efficiënt ingericht. Dit blijkt onder meer uit het orderpicken.

Bekijk ook:
Efficiëntie en Veiligheid in Magazijnen door Geavanceerde Verlichtingsoplossingen

Brouwers hanteert hierbij gebruikelijk het FIFO systeem. De goederen die als eerste binnengekomen zijn, worden als eerste verzonden. Een ander systeem wijst de THT producten aan; producten die een bepaalde einddatum hebben en derhalve tijdig verstuurd moeten worden.

Wil je vooral voorkomen dat de producten/pakketjes beschadigd raken? Dan kun je kiezen voor ‘crushability picken’. Het orderpicksysteem zorgt hierbij voor een ideale pick-volgorde gebaseerd op het gewicht en afmetingen.

Tevens biedt Brouwers het zogeheten cross-docking aan. Dit een versnelde manier van transport; bij het lossen van de goederen worden de producten meteen verzonden. Het logistieke proces wordt hierdoor aanzienlijk versneld, waardoor men veel geld bespaart op de opslagkosten.

Brouwers BV; de specialist op het gebied van transport, logistics en warehousing 16

Snel & betrouwbaar transport

Niet alleen in het warehouse zijn de processen efficiënt, maar ook binnen het wagenpark. Het wagenpark van Brouwers bevat zo’n 20 soorten eenheden. Hierbij gaat het om vrachtwagens met een schuifdak, laad-/losklep en schuifzeil. Ongeacht wat voor producten vervoerd moeten worden, beschikt Brouwers over de juiste vervoerseenheden.

Wil je meer weten over de diensten van dit transportbedrijf? Neem gerust contact op: stuur een mail naar info@brouwersbv.nl of bel naar telefoonnummer +31 73 6322840.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.