5 Must have horeca apparatuur zaken als startende horeca ondernemer 14
Saved Read later
Deel dit bericht

5 Must have horeca apparatuur zaken als startende horeca ondernemer

Als horecaondernemer zijn er een hoop zaken waar je op moet letten en de spullen waarmee je aan de slag gaat, is hier een groot onderdeel van. Helemaal als startende ondernemer kan het soms nog wel zoeken zijn naar de juiste materialen etc. Als het gaat om de horeca komt de apparatuur wel voorop, maar wat valt hier precies onder?

Keukenapparatuur

Eigenlijk is het allemaal vrij breed, maar wel goed om allemaal even te weten. Onder keukenapparatuur valt onder andere een fornuis en oven. Wist je dat er ontzettend veel RVS horeca apparatuur is om uit te kiezen? RVS staat voor roestvrijstalen. Als het gaat om keukenapparatuur zou je kunnen gaan voor een koel- en vriesruimte die je ook nodig hebt om bederfelijke ingrediënten op de juiste temperatuur te bewaren. Ga op zoek naar de apparatuur die qua opslag het beste bij je zaak past.

Barapparatuur

Voor horecagelegenheden met een focus op koffie is een professioneel espressoapparaat erg belangrijk. Dan heb je uiteraard nog een goede koelruimte nodig voor al het frisdrank en andere dranken. Als laatste is het niet essentieel, maar een ijsblokjesmachine kan handig zijn voor bepaalde cocktails, mocht je dat aanbieden. Het zorgt ervoor dat het werk achter de bar een stuk sneller gedaan kan worden.

Service

Het wordt nogal eens onderschat, maar in de horeca is een goede presentatie als het ware een visitekaartje voor de gast. Investeer daarom in kwalitatief servies en glaswerk dat past bij de uitstraling van je zaak. Zorg daarnaast voor voldoende bestek en servetten om aan de behoeften van je gasten te voldoen. Het zijn kleine dingen die toch net even het verschil kunnen maken in een ervaring die iemand heeft als ze bij je langskomen.

Ventilatiesystemen

Voor het creëren van een comfortabele eetomgeving voor gasten en het handhaven van een optimale temperatuur in de keuken is een ventilatiesysteem zeker nodig. In een horecaonderneming gebeurt er van alles tegelijk. In de keuken worden verschillende gerechten bereid en aan de bar worden meerdere drankjes gemaakt. Je kunt je wel voorstellen dat dit een hoop geuren met zich meebrengt en hier moet de gast zo minder mogelijk last van hebben.

Betaalsystemen

Uiteraard is het zo dat niet alleen de specifieke horeca apparatuur belangrijk is, maar ook de kassa. Er moet immers wel betaald worden. Er zijn tegenwoordig genoeg moderne kassasystemen om uit te kiezen. Een efficiënt kassasysteem maakt het makkelijker om de bedrijfsvoering te verbeteren en helpt bij het bijhouden van verkoopgegevens en voorraad. Je hoeft er zelf dus vrij weinig voor te doen. Een kleine tip is ook nog om verschillende betaalopties aan te bieden, zoals pinpassen en creditcards. Zo kun je iedereen zo goed mogelijk dienen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

126

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.