geld
Saved Read later
Deel dit bericht

5 manieren om geld te verdienen zonder te werken

In deze tijdgeest is het lekker om een extra centje bij te kunnen verdienen als dat mogelijk is. Het is natuurlijk helemaal mooi als je er niet voor hoeft te werken. Geld besparen is een sport geworden, waar extra geld verdienen een verlengde van is. Wij hebben 5 manieren op een rijtje gezet waarmee je je portemonnee wat op kunt vullen, want elke cent is belangrijk.

Verkoop zelfgemaakte spullen

Als je tijd over hebt, en goed bent in een bepaalde creatieve vorm van handvaardigheid, zoals schilderen, kunstwerken maken, sieraden maken, of een andere speciale vaardigheid waarin je goed bent, dan kun je deze creaties te koop zetten op Etsy. Dat is een website waar miljoenen mensen hun zelfgemaakte creaties aanbieden, en waar veel mensen op zoek zijn naar een uniek stukje kunst of schilderwerk. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van Marktplaats en social media.

Leen spullen uit

Je kunt daadwerkelijk geld verdienen aan het uitlenen van spullen, zoals je grasmaaier, karaoke-set, hogedrukspuit, en andere spullen die mensen zelf niet willen kopen, maar wel eenmalig willen gebruiken. Veel verhuurbedrijven zijn duur, en vragen hoge sommen borg, maar jij kunt je spullen op platformen zoals Peerby plaatsen, en een vergoeding ontvangen voor het uitlenen van spullen die je op dat moment toch niet gebruikt.

Bekijk ook:
Het belang van data-gedreven communicatiestrategieën

geld verdienen manieren

Verhuur je auto

Heb je een auto voor de deur staan, maar werk je tegenwoordig vaak thuis? Dan is er de mogelijkheid om je auto te verhuren. Dit zou je kunnen doen via SnappCar, dat is een website die huurders en verhuurders van auto’s met elkaar in contact brengt. Je kunt overigens dubbel verdienen met je auto als je er ook nog eens reclame op laat plakken. Daar zijn ook bedrijven voor te vinden, die betalen je voor deze slimme vorm van marketing.

Verhuur een kamer

Als je wat ruimte over hebt dan kun je dan kun je wat extra geld verdienen met het verhuren van een kamer (of andere ruimte in je huis). Er zijn genoeg studenten die maar wat graag een kamer huren, dus waarom niet? Er zijn wat regels waar je je aan moet houden, die kun je vinden op de website van de Rijksoverheid. Het is een passieve manier van geld verdienen, als je er geen moeite mee hebt dat er iemand bij je in huis woont uiteraard.

Bekijk ook:
Kantoortrends 2024: Flexibel, Duurzaam en Smart

Start met YouTube

Als je denkt dat YouTube alleen iets voor jongeren is dan heb je het mis. Er zitten mensen van alle leeftijden op het platform, en sommigen zijn er schatrijk mee geworden. Als je eerst uitzoekt wat voor video’s het beste bij je passen dan kun je beginnen met vloggen. Denk hierbij aan reisvlogs, kooktips, of je neemt de kijker simpelweg elke dag mee naar de locatie waar je werkt. Als je veel abonnees hebt dan kan dat flink wat geld opleveren.

extra geld verdienen

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.