Zo maak je siervuurwerk van sterretjes 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo maak je siervuurwerk van sterretjes

Het (eenmalige) vuurwerkverbod is erdoor. 2020 was het jaar van de zombies. We hebben allemaal op stand-by gestaan en gaan dit jaar, als klap op de vuurpijl, eindigen met een oorverdovend algeheel vuurwerkverbod. Corona gooit roet in het eten, normaal zit dat met de jaarwisseling op je handen, maar die heb je het afgelopen jaar kapot gewassen. Dan maar dansen met twee gasten op een fluitconcert van rapper Sjors, vergeet je biologisch afbreekbare feestmuts niet en drink je alcoholvrije biertje met een kartonnen rietje, want na 22:00 zit een authentieke goudgele rakker er niet meer in. Kortom: we moeten allemaal kijken naar een livestream van de jaarwisseling in Iran, het schijnt daar een stuk gezelliger te zijn. Maar er is hoop !! En dat gaan wij je geven met deze video.

Sterretjes en knalerwten zijn wel toegestaan. Dit kleutervuurwerk is net zo saai als het afgelopen jaar en zal weinig spectaculairs toevoegen aan jouw bescheiden en eenzame feestje. MAAR! In deze video zie je stap-voor-stap hoe je van die saaie sterretjes een prachtig stuk siervuurwerk kunt maken. Het is even een werkje om te maken, maar je zit toch thuis en hebt waarschijnlijk alle kamers al geverfd, so why not? Op deze manier omzeil je de boete van oom agent en krijg je toch een beetje dat gevoel van vroeger, toen de wereld nog leuk en gezellig was.. Succes!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

881

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.