Video: Amerikaanse marine test nieuw vliegdekschip met enorme bom 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Amerikaanse marine test nieuw vliegdekschip met enorme bom

De Amerikaanse marine heeft een nieuw vliegdekschip getest door vlak naast het schip een bom te laten ontploffen. De explosie zorgde voor flink wat spektakel, maar het schip doorstond de test prima. De beelden van de test zijn te zien in de bovenstaande video!

Als er een land graag veel geld uit geeft aan het leger, dan is dat Amerika wel. Het land heeft het grootste leger ter wereld en daar horen flink wat imposante oorlogsmachines bij. De USS Gerald R. Ford is een van de meest recente toevoegingen aan de Amerikaanse legermacht, maar voordat het vliegdekschip aan de slag mag, moet deze eerst wel worden getest.

Bekijk ook:
Top 10 landen met grootste leger

In de video is te zien hoe de marine de stabiliteit van het vliegdekschip test. Het is natuurlijk belangrijk dat een oorlogschip ook tijdens een gevecht blijft functioneren, dus dat moet je dan wel even testen. Dat doen de Amerikanen op een indrukwekkende manier, want hiervoor wordt een flinke bom tot ontploffing gebracht.

Aan de beelden kan je zien dat niet bepaald geen kleine jongen was, en volgens het Amerikaanse leger zorgde de explosie voor trillingen die gelijk zijn aan een 3.9 aardbeving op de schaal van Richter. Dat zorgt natuurlijk voor flinke golven, maar het vliegdekschip lijkt er weinig om te geven. Test geslaagd dus!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.