Video: Amerikaanse marine test nieuw vliegdekschip met enorme bom

0 Shares

De Amerikaanse marine heeft een nieuw vliegdekschip getest door vlak naast het schip een bom te laten ontploffen. De explosie zorgde voor flink wat spektakel, maar het schip doorstond de test prima. De beelden van de test zijn te zien in de bovenstaande video!

Als er een land graag veel geld uit geeft aan het leger, dan is dat Amerika wel. Het land heeft het grootste leger ter wereld en daar horen flink wat imposante oorlogsmachines bij. De USS Gerald R. Ford is een van de meest recente toevoegingen aan de Amerikaanse legermacht, maar voordat het vliegdekschip aan de slag mag, moet deze eerst wel worden getest.

Bekijk ook:
Top 10 landen met het grootste leger

In de video is te zien hoe de marine de stabiliteit van het vliegdekschip test. Het is natuurlijk belangrijk dat een oorlogschip ook tijdens een gevecht blijft functioneren, dus dat moet je dan wel even testen. Dat doen de Amerikanen op een indrukwekkende manier, want hiervoor wordt een flinke bom tot ontploffing gebracht.

Aan de beelden kan je zien dat niet bepaald geen kleine jongen was, en volgens het Amerikaanse leger zorgde de explosie voor trillingen die gelijk zijn aan een 3.9 aardbeving op de schaal van Richter. Dat zorgt natuurlijk voor flinke golven, maar het vliegdekschip lijkt er weinig om te geven. Test geslaagd dus!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

459
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.