Mars in 4K 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Mars in 4K

NASA is druk bezig om de planeet Mars te ontdekken. Met de huidige technologie krijgen we een steeds beter beeld van de rode planeet. Er wordt al gespeculeerd over ruimtebezoeken en permanente bewoning op Mars, maar deze plannen staan nog in de kinderschoenen. We kunnen er nog niet rondlopen, maar de Mars Rover van NASA komt verdomd dichtbij, en schiet verdomd mooie plaatjes van de oppervlakte van de planeet.

In de tien minuten dat dit filmpje duurt geeft NASA je een rondleiding over de oppervlakte van Mars. De 4K resolutie geeft een uiterst helder beeld, zo duidelijk is nog nooit eerder vertoond. Je ziet haarscherpe rotsformaties, schaduwen en alles wat nog meer te filmen is. Zie jij een marsmannetje voorbijkomen? Neem dan contact op met NASA, wie weet mag jij hem binnenkort de hand schudden.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.