Deze Twitteraccounts hebben de meeste volgers 12
prykhodov ©/ 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze Twitteraccounts hebben de meeste volgers

Hoewel de populariteit van Twitter in de laatste jaren wel wat is afgenomen, wordt het platform wel nog dagelijks door veel mensen gebruikt voor het uiten van ideeën, standpunten, nieuwtjes of video’s. Onder andere veel beroemheden uiten zich nog vaak via Twitter. Maar wat zijn nou de meest populaire Twitteraccounts die je absoluut moet volgen? Dat lees je hieronder.

Barack Obama (@BarackObama)

Barack Obama was acht jaar lang de president van de Verenigde Staten. Het is dan ook helemaal niet gek hij dat een groot netwerk aan volgers heeft opgebouwd. Momenteel heeft hij er namelijk zo’n 120 miljoen op Twitter. Dit maakt hem een van de meest gevolgde personen ooit op dit platform. Barack Obama houdt zijn Twitteraccount dan ook up-to-date, en plaatst meerdere berichten in de week.

Justin Bieber (@justinbieber)

De Canadese zanger Justin Bieber domineert niet alleen de hitlijsten, ook op social media heeft hij een enorm groot bereik. En dat is zeker terug te zien aan zijn volgersaantallen, want op Twitter heeft hij er momenteel al meer dan 112 miljoen. Hoewel Justin Bieber door de jaren heen wel wat minder actief is geworden op Twitter, plaatst hij zo nu en dan nog wat persoonlijke berichten.

Katy Perry (@katyperry)

Met meer dan 108 miljoen volgers op Twitter hoort zangeres Katy Perry ook zeker in dit rijtje thuis. Het leuke aan haar Twitteraccount is dan ook dat zij nog vaak actief is. Naast de persoonlijke berichtjes die zij plaatst, houdt zij via Twitter ook nog veel contact met haar fans.

Rihanna (@rihanna)

Hoewel ze al een tijdje niet meer in de spotlights staat in de muziekwereld, loopt haar volgersaantal op Twitter wel nog altijd snel op. Ze heeft momenteel meer dan 97 miljoen volgers op het platform. In tegenstelling tot haar muziekcarrière, is ze nu wel enorm actief op Twitter. Je kunt wel bijna dagelijks een tweet op haar Twitteraccount verwachten.

Taylor Swift (@taylorswift13)

Als je een van de meest succesvolle artiesten ter wereld bent, is het ook niet gek dat je een groot netwerk aan volgers opbouwt. Dat is dan ook terug te zien in haar volgersaantal, want die staat inmiddels op meer dan 86 miljoen. Helaas is Taylor Swift niet zo actief op Twitter. Ze plaatst zo nu en dan iets op het platform, maar houdt zich vooral bezig met andere social media kanalen.

Cristiano Ronaldo (@Cristiano)

Niet alleen op het voetbalveld laat Cristiano Ronaldo zien dat hij een van de beste spelers ter wereld is, ook in dit rijtje kan hij niet ontbreken. Hij heeft meer dan 86 miljoen volgers op het platform. De profvoetballer is nog vrij actief op Twitter, en plaatst eigenlijk van alles. Van privé kiekjes tot foto’s van zijn wedstrijden of trainingen.

Donald Trump (@realDonaldTrump)

Uiteraard kan Donald Trump hier niet ontbreken. Het Twitteraccount van de Amerikaanse president heeft zo’n 83 miljoen volgers. En dat is helemaal niet gek, want hij komt regelmatig in het nieuws door uitlatingen op zijn Twitteraccount. Van het aanvallen van zijn vijanden tot grote aankondigingen en tweeten over zijn politieke keuzes: alles komt op zijn Twitteraccount voorbij.

Lady Gaga (@ladygaga)

Met meer dan 81 miljoen Twittervolgers op de teller, kunnen we wel vaststellen dat ook Lady Gaga thuishoort in het rijtje van populairste Twitteraccounts. De zangeres is zeer actief op het platform, en gebruikt het voornamelijk om in contact te blijven met haar fans, of om haar optredens of muziek te promoten.

Ellen DeGeneres (@TheEllenShow)

Ellen DeGeneres is presentatrice van een van de meest populaire talkshows in Amerika. De comédienne heeft daardoor een groot bereik, en een volgersaantal van meer dan 79 miljoen op Twitter. Op dit Twitteraccount komt van alles voorbij, maar de tweets hebben voornamelijk te maken met haar show. Wel is het account heel actief, en worden er meerdere tweets in een week geplaatst.

YouTube (@YouTube)

We kennen YouTube natuurlijk allemaal. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dit online platform ook een eigen Twitteraccount heeft. En dat account scoort goed, want het heeft maar liefst 72 miljoen volgers. Op dit account wordt vaak getweet over nieuwe video’s, muziek of trending nieuwtjes.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.