Je kunt nu eindelijk het ultieme matras kopen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Je kunt nu eindelijk het ultieme matras kopen

Ken je dat probleem? Jij wilt graag een zacht matras, maar jouw partner ligt het liefst op een hard matras? Uiteindelijk kiezen jullie óf voor een middenweg, óf moet een van de twee maar wennen aan het nieuwe matras. Nu hoef je die hele discussie niet meer te hebben, want er is één ultiem matras op de markt die iedereen voorziet van een comfortabel matras.

Comfortabel matras

We hebben het natuurlijk over het matras van mattsleeps.com. Het is een veelzijdig matras die op allebei de helften aangepast wordt aan jouw lichaam. Hoe doen ze dit dan precies? Nou, door middel van een aantal vragen. Eerst wordt er gevraagd naar de maat van jouw bed. Ze hebben alle vaak voorkomende maten van 80-180 cm breed en 200 tot 220 cm in lengte.

Daarna wordt er gevraagd of je alleen slaapt of met een partner. Dit is belangrijk voor de samenstelling van het matras. Als volgende vul je jouw gewicht in. We weten het, naar iemand zijn gewicht vragen is onbeleefd, maar in dit geval is het wel nodig om een comfortabel matras samen te stellen. Als laatste wordt er gevraagd in hoeverre je een voorkeur hebt voor een zacht of hard matras. Heb je aangegeven dat je samen in het bed zal slapen? Dan moet je deze gegevens ook invullen voor jouw partner. Op deze manier wordt het matras aan beide kanten geconfigureerd naar jullie lichaam.

Bekijk ook:
Groene thee: 5 goede redenen om er je dag mee te beginnen

Je kunt nu eindelijk het ultieme matras kopen 15

Eigenschappen matras

Het matras is samengesteld uit 6 verschillende lagen. Een van deze lagen bestaat uit tencel. Dit is een natuurlijke grondstof die volledig biologisch afbreekbaar is. Het wordt gemaakt van eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. De hoes op deze laag is voorzien van een rits waardoor je deze op 60 graden kunt wassen.

Daarnaast heb je een hypersupport laag. Deze laag bestaat uit een innovatief schuim dat ventileert, een fluweelzacht oppervlak heeft en ondersteuning biedt. Ook is er een laag gemaakt van traagschuim. Dit zorgt ervoor dat de druk over het lichaam beter verdeeld wordt. Tevens is er ook een zachte koudschuim laag aanwezig. Dit biedt optimale veerkracht en verzorgt de beste vochtafvoer en warmteregulering.

Je kunt ook gebruik maken van een stevige koudschuim laag. Vooral mensen met een voorkeur voor een stevig matras vinden dit fijn aanvoelen en zullen ervoor kiezen om deze laag bovenop te leggen. Hierdoor krijg je meer ondersteuning. De laag is voorzien van 7 unieke comfortzones waardoor jij altijd de beste ondersteuning krijgt op de juiste plekken. Als laatst hebben we nog de matrashoes. Hoewel comfort belangrijk is, wilt het oog ook wat. De geweven hoes is gemaakt van premium textiel met het Oeko-Tex certificaat. Je kunt deze gemakkelijk wassen op 40 graden.

Bekijk ook:
7 opmerkelijke verschillen tussen ochtend- en avondmensen

Nederlandse afkomst

Het matras is voornamelijk ontworpen in Nederland en wordt dan ook voornamelijk ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Ze krijgen wel een klein beetje hulp van onze Duitse buren. Je kunt dit matras kopen voor een bed met lattenbodem, maar ook voor een boxspring, elektrisch verstelbare bodem, spiraalbodem, pallets of zelfs gewoon wanneer je hem op de vloer wilt leggen. Hij biedt een fijn gevoel en een goede nachtrust op iedere ondergrond.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.