Man duikt van roltrap 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Man duikt van roltrap

Mensen zijn gekke wezens. En lui. Er zijn mensen die haast hebben om het vliegtuig te halen, rennen een complete marathon op Schiphol en gaan daarna op een roltrap staan, dat hen vervolgens met een slakkengangetje naar boven brengt, waarna ze weer moeten rennen omdat ze anders het vliegtuig niet halen. Maar er zijn ook mensen die de hele wereld als een speeltuin zien, zo ook het intelligente figuur in deze video.

De man in dit filmpje heeft dikke vette schijt aan de wetten van de roltrap. Vandaag is hij in een tegendraadse bui en dat wil hij laten zien ook. Hij besluit om de roltrap te gebruiken als glijbaan, iets wat we allemaal op onze bucketlist zouden moeten hebben. De roltrap gaat naar boven? Ik ga naar beneden, zo zal hij hebben gedacht, het boefje. Maar wat deze impulsieve persoonlijkheid zich niet realiseert is dat vader zwaartekracht hem een levensles aan zijn kaki broek gaat hangen, en ook de roltrap speelt daar een rol in. Goed.. Kijk, geniet en doe hem vooral na als je aan het winkelen bent met je vriendin, het leven is al saai genoeg.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.