Grappige anti-Corona oplossingen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Grappige anti-Corona oplossingen

Het Coronavirus is nog steeds actueel, en grijpt nog steeds genadeloos om zich heen. We willen ons allemaal beschermen tegen deze onzichtbare vijand, maar hoe? Is een simpel mondkapje echt een goede voorzorgsmaatregel? Of koop je op marktplaats een tweedehands pak waarmee de troep in Tsjernobyl is opgeruimd? De keus is aan jou.

Sommige mensen grijpen het virus aan om lekker crea-bea te zijn. Zij weten als geen ander hoe je jezelf moet beschermen tegen al die gore geïnfecteerde mensen in de trein. Zij zijn experts in het ontwikkelen van high-tech anti-corona producten, en dat steken ze niet onder stoelen of banken. Zij lachen het coronavirus keihard uit, want de mensen in deze video zijn voorbereid. Ben jij dat ook? Pak een tube lijm, een schaar en een mooi stuk plastic, want wat zij kunnen? Dat kan jij beter!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.