Komt er een nieuwe Harry Potter serie? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Komt er een nieuwe Harry Potter serie?

Goed nieuws voor de Potterheads: er zijn geruchten dat streamingsservice HBO Max en studio Warner Bros van plan zijn om een Harry Potter serie te produceren. Dat zou natuurlijk geweldig zijn!

Volgens The Hollywood Reporter wil Warner Bros een serie maken over Harry Potter, die uit moet komen op HBO Max. Er worden momenteel gesprekken gevoerd met meerdere scenarioschrijvers, waarbij verschillende opties worden verkend. De plannen staan duidelijk nog in kinderschoenen, en daarom zijn verder weinig details bekend.

Bekijk ook:
Ranking: De Harry Potter films

Keren Harry, Ron en Hermelien terug?

Het is momenteel dus niet duidelijk waar de nieuwe Harry Potter serie over zal gaan, maar de mogelijkheden zijn talrijk. Zo ligt het voor de hand om een serie te maken over het bekende trio Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel. Elke fan wil weten wat er met ze gebeurd, nadat ze Voldemort hebben verslagen. En een terugkeer van de geliefde acteurs Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson is een garantie voor succes. Zou zouden ze bijvoorbeeld het script van The Cursed Child kunnen verfilmen.

Andere mogelijkheden voor een serie

Een serie met Harry, Hermelien en Ron zou dus goed mogelijk zijn, maar wie weet kiest Warner Bros er wel voor om een hele andere richting op te gaan. Dat deed de studio eerder ook met de Fantastic Beast films, al zijn die lang niet zo succesvol en geliefd als de originele acht films.

Andere verhaalmogelijkheden voor een Harry Potter serie zijn:

  • Een serie over Perkamentus. Er was eerder al een gerucht in de wereld gebracht dat er een serie werd gemaakt over het eerdere leven van de oude schoolmeester. De man werd ruim honderd jaar oud, en heeft genoeg avonturen beleefd, dus er is materiaal genoeg.
  • Een serie over de Marauders. De Marauders was de vriendengroep van Harry's vader, verder bestaande uit Sirius Zwarts, Remus Lupos en Peter Pippeling. Ze hielden zich niet bepaald aan de regels en gingen geregeld op zoek naar avontuur terwijl ze op Zweinstein zaten. Daarnaast zaten Lily Evers en Severus Sneep tegelijkertijd op school, dus is er ruimte voor meer bekende gezichten. Tevens kan de serie ook nog Voldemort terug laten keren, want de groep was een van de tegenstanders van de Dark Lord.
  • Een serie over nieuwe personages. Het kan ook zijn dat er wordt gekozen voor een schone lei. Zo hoeven de makers van de serie niet rekening te houden met oude plotlijnen, en hebben ze meer vrijheid om de kijker te verrassen. Het is natuurlijk een risico om weinig/geen gebruik te maken van fan favorites, maar als ze het goed doen, dan kan het ook een groot succes worden.
Bekijk ook:
Ben jij een echte Harry Potter super fan? Doe de quiz!

Waar zou jij het liefste een Harry Potter serie van zien? Laat het weten in de comments!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.