7 Fashiontips voor de lente 12
Saved Read later
Deel dit bericht

7 Fashiontips voor de lente

Wil je weten wat de laatste fashiontips zijn voor de lente? Lees dan gauw verder! In dit artikel geven we namelijk de zeven tips voor dames waarmee jij de trendsetter wordt van het volgende seizoen. 

Momenteel lijkt de lente ver weg. De dagen zijn koud en donker, en we worden ook regelmatig nog begroet door regen en natte sneeuw. Toch is dit het moment om na te denken over de mode van het volgende seizoen. Want, als je nu je slag slaat, dan ben je straks een van de hipste mensen van de straat. Geen idee welke kleding je daarvoor moet kopen? Geen zorgen, met deze tips loop je er straks bij als een ware fashionista.

1. Lange luchtige jurken

Wat je komende lente vaker gaat zien, zijn de lange luchtige jurken. Deze jurken kan je in allerlei kleuren dragen, en met een bijzonder printje zien ze er helemaal prachtig uit. Bijkomend voordeel van zo'n jurk is dat deze ook met warm weer nog lekker zit. Zo ben je zelfs fashionproof met hogere temperaturen.

Op de foto hieronder zie je een voorbeeld van een lange jurk, die verkrijgbaar is bij Expresswear.nl.

7 Fashiontips voor de lente 16

2. Bijzondere prints

Wil je extra opvallen? Dan kan je voor een kledingstuk kiezen met een bijzondere print. Kies er een extra opvallende kleur bij en je laat straks iedereen omkijken als je langs loopt. De combinatie bijzondere prints en opvallende kleuren is namelijk helemaal trendy in de lente. Zeker bloemenprints zijn voor het volgende seizoen een goede keuze!

Bekijk ook:
Stijlvol op het strand: 5 slimme tips!

Op de foto hieronder zie je hoe een bijzondere print goed uitpakt op een net jasje:7 Fashiontips voor de lente 17

3. Pastelkleuren

In de lente van 2021 zit je ook altijd goed met pastelkleuren. Deze zachte kleuren zijn het volgende seizoen namelijk super trendy. Denk dan aan de lichte variant van de kleuren blauw, geel, roze en groen.

Op de foto hieronder kan je zien hoe deze trend goed werkt op een pastelblauw jasje:

7 Fashiontips voor de lente 18

4. Broeken met wijde pijpen

Goed nieuws voor de dames die niet houden van al te strakke kleding, want in de lente van 2021 zijn broeken met wijde pijpen ook een zeer geslaagde fashionkeuze.

Op de foto hieronder zie je hoe fashionable je eruit kan zien met een broek met wijde pijpen:

Wijde pijpen broek

5. Niet-standaard mondkapje

Met de huidige coronapandemie zal het mondkapje voorlopig ook niet uit het straatbeeld verdwijnen. Een standaard mondkapje is natuurlijk niet een van de mooiste accessoires die je kan bedenken, maar gelukkig kan je tegenwoordig ook mooiere mondkapjes scoren. Wil je in de lente echt opvallen met je fashionkeuzes, dan ga je met een niet-standaard mondkapje over straat.

Bekijk ook:
Nieuwste trends en handige tips bij het uitkiezen van een nieuwe (zonne)bril

6. Sjaaltjes

Bij fashion denk je misschien al gauw aan grote kledingstukken zoals jassen, broeken en shirts, maar vergeet de accessoires niet! Met een goed gekozen accessoire maak je de outfit af. In de lente kan je dit straks doen met een leuk sjaaltje, want die zijn het volgende seizoen weer helemaal in.

Op de foto hieronder kan je zien hoe het sjaaltje de show steelt van deze outfit:

Sjaaltje

7. Wat je ook draagt: voel je comfortabel

De laatste fashiontip van dit artikel is misschien wel het belangrijkste. Want, wat je ook draagt; zorg ervoor dat je je comfortabel voelt. Je moet je niet ongemakkelijk voelen in je outfit, want dat straalt geen goede energie uit. Kies dan kleren uit waarin je je zekerder voelt. Dan oog je zelfverzekerder, en dat ziet er altijd stukken beter uit!

Vond je de kledingstukken van dit artikel nou een must-have en wil je die straks ook dragen in de lente? Kijk dan eens op de website van Expresswear.nl. En laat in de comments weten als jij nog een goede fashiontip hebt!

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.