Dit zijn de duurste NFT's die zijn verkocht 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de duurste NFT’s die zijn verkocht

De markt van NFT's groeit op dit moment explosief, maar wat zijn eigenlijk de duurste NFT's die tot nu toe verkocht zijn? Wil je dat weten dan moet je snel de onderstaande video kijken, want hierin worden de duurste NFT's op een rijtje gezet

Digitale cryptokunst is helemaal hot op dit moment. Vorig jaar werd er voor 25 miljard dollar aan NFT's verkocht en de verwachting is dat de markt dit jaar alleen nog maar groter gaat worden. Steeds meer investeerders en mensen met een groot kapitaal doen mee en daardoor worden er steeds gekkere bedragen neergelegd voor NFT's (non-fungible tokens). Dan hebben we het niet meer over simpele bedragen, maar echt over miljoenen.

In deze video van WatchData kan je de duurste NFT's tot nu toe zien:

Bekijk ook:
De Valuta Quiz

Duurste NFT van dit moment

Het meest waardevolle NFT kunstwerk – tot nu toe – heet The First 5,000 days van Beeple. Dit kunstwerk werd geveild via het veilinghuis Christie en leverde maar liefst 69 miljoen dollar op.

Een ander NFT – die van een mannetje met wit haar en groene ogen – werd verkocht voor 532 miljoen dollar. Achteraf bleek dit geen echte aankoop te zijn en daarom is dit niet de duurste NFT van dit moment.

Snap jij dat mensen zoveel geld betalen voor een NFT?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.