Dit is de dodelijkste film ooit gemaakt 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de dodelijkste film ooit gemaakt

Sommige films zijn zo eng dat je bijna met een hartaanval over je bakje popcorn heen zakt. Dekentje op de bank, gluren tussen handen voor je ogen en wachten op dat schrikeffect, heerlijk toch? De bizarre film die in deze video wordt behandeld is echt next level. Deze film schijnt daadwerkelijk vervloekt te zijn! Als je deze film hebt gekeken dan maak je extra veel kans om vlak daarna te sterven, sterker nog, “toevallig” stierven er ruim 60 mensen onder verdachte omstandigheden na het kijken van deze film.

De film heet Antrum. In deze video worden de sterfgevallen beschreven van mensen die overleden, vlak nadat ze de film hadden gezien. De eerste voorstelling, in een bioscoop in Boedapest, liep dramatisch af. De bioscoop brandde tot aan de grond toe af, met tientallen doden tot gevolg. Er zouden er daarna nog vele doden volgen. Dus, ga lekker op de bank zitten, kijk Antrum en wacht tot Magere Hein een borreltje komt doen. Durf jij hem te kijken? Laat vooral een reactie achter.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.