Autodief brengt baby terug 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Autodief brengt baby terug

Als je kansen ziet dan moet je die grijpen. Zo zal de autodief in deze video hebben gedacht. Als je een auto met draaiende motor op een parkeerplaats ziet staan dan is het moeilijk om de verleiding te weerstaan, anders moet je lopen naar de reclasseringsambtenaar, en dat wil je niet. Het is dus een logische stap dat je dan achter het stuur springt en er als een gemaskerde haas vandoor gaat.

Maar wat nou als je op de achterbank van de auto een baby ziet zitten? Dat past niet in je joyriding planning! En dan zal je zien dat die spruit nog verschoond moet worden ook! Nee, criminelen en baby's gaan niet samen, dus dan maar op zoek naar de moeder, voordat je haar auto steelt. Deze autodief brengt netjes haar pasgeborene de winkel binnen voordat hij haar besteelt van haar voertuig, ergens wel netjes, toch? Nu kan hij lekker beginnen aan zijn doller rit, YOLO!

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.