in

Aap op motor steelt kind

Wat een apenstreken

Net als je alles gezien denkt te hebben dan valt je oog op iets wat ondenkbaar lijkt en nooit gelooft zou worden als het niet was gefilmd. In deze video zien we een brutale kidnapping. Een gangster-aap op een supersnelle minibike denkt de slag van zijn leven te slaan door een kind te ontvoeren. De voorbereidingen zijn getroffen, de motor draait, de vluchtroute is uitgestippeld, ready for action dus.

En dan gebeurt het.. We zien de gangster-aap aan komen rijden, gooit zijn motor aan de kant en sleept de peuter aan zijn arm mee. Maar het plan mislukt. Na een paar heftige meters laat hij het kind los en moet hij zonder buit vertrekken. Hij is mooi in de aap gelogeerd, want nu moet hij tot aan zijn pensioen toeristen vermaken met zijn motortje.. Misschien moet hij ook nog zo’n achterlijk hoedje op, en dat allemaal voor een banaan. Misschien wordt hij na dit filmpje wel opgemerkt door Hollywood en krijgt hij een rol in James Bond of Mission Impossible. Laten we het hopen, het zal hem in ieder geval van de straat houden.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Dit zijn de meest voorkomende fouten op het CV

      Redenen om naar Scheveningen strand te gaan