Medicinale Paddenstoelen uit de Oerbossen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Medicinale Paddenstoelen uit de Oerbossen

Medicinale paddenstoelen, rechtstreeks uit de oerbossen en zo het potje in. Dat is de kwaliteit van Pure Mushrooms. Bij Pure Mushrooms kweken ze adaptogene paddenstoelen voor lichaam en geest. In de traditionele Chinese en Ayurvedische geneeskunde zijn paddenstoelen één van de pijlers.

Om het dagelijks leven een zetje in de rug te geven, worden paddenstoelen supplementen steeds vaker ingezet. Naast bijvoorbeeld echinacea of spirulina zie je zowel online als in de drogist ook paddenstoelen om de weerstand te versterken. Daarom zijn paddenstoelen van medicinale kwaliteit zo belangrijk. In de paddenstoelen van Pure Mushrooms zitten dan ook geen toevoegingen. Bovendien worden de supplementen met haviksogen gecontroleerd in Duitsland, waardoor de kwaliteitscontrole zeer scherp is.

Paddenstoelen uit de Oerbossen

In Azië noemden men reishi of lingzhi vroeger de “paddenstoel van de onsterfelijkheid”. Al ruim 2000 jaar worden deze prachtige paddenstoelen gebruikt in maaltijden of als voedingssupplement. De paddenstoel ziet er een beetje uit als een nier, met rode hoed en steel. Ze zijn vaak voorzien van een wit randje. Onder uitzonderlijke omstandigheden kan reishi ook de vorm van een gewei aannemen. Reishi groeit in oerbossen aan de voet van met name esdoorns, maar omdat de paddenstoel vrij zeldzaam is, wordt hij gecultiveerd onder beschermde omstandigheden op soortgelijk hout. Precies in de condities die je ook in de natuur vindt. Zo groeien de paddenstoelen optimaal.

Naast reishi biedt Pure Mushrooms ook Lion’s Mane, Cordyceps, Chaga en twee bijzondere paddenstoelen mixen aan. Fit Mix is met cordyceps, reishi en maitake zeer geschikt om de sport te ondersteunen en Chill Mix is met reishi en lion’s mane bedoeld om balans te geven bij een stressvol bestaan. Alle supplementen uit de lijn van Pure Mushrooms bevatten acerola extract – een besje barstensvol vitamine C!

Biologisch Keurmerk

Pure Mushroom heeft een biologisch keurmerk. Dat wil zeggen dat zowel de materialen als de voedingsbodem van de paddenstoelen streng worden gecontroleerd. Daarnaast worden eigenschappen van de paddenstoelen getest en gecertificeerd. Zo wordt gecheckt of de veerkracht optimaal is en wordt extra aandachtig gekeken naar mogelijke verontreinigingen. Tot slot wordt er natuurlijk gekeken of het extract voldoet aan de eisen die worden gesteld aan het supplement. De uitslagen van de tests zijn inzichtelijk gemaakt, zodat jij als klant precies weet wat erin zit (en wat er niet in zit)!

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.