in ,

Welk type vakantiepersoon ben jij?

Langzaam maar zeker mogen we weer op reis gaan naar bepaalde landen. Veel van ons zijn dan ook van plan om dat te doen. We zijn al sinds vorig jaar aan het sparen en willen er nu toch echt even tussenuit, al is het maar in eigen land. De voorbereidingen zijn getroffen en je wilt alvast jouw koffer en reistas gaan pakken. Maar je gaat toch niet met dat stoffige, oude ding op reis? Nee, echt niet! Het wordt tijd voor een nieuwe reistas.

Nieuwe reistas kopen

Je hebt dus besloten dat je niet meer die reistas van een paar jaar oud wilt gebruiken. Maar wat nu? Ga je voor een sporttas, of toch liever een reistas van groot formaat? Hier ga je een beetje zelfkennis bij nodig hebben. Wij hebben de verschillende type vakantiemensen op een rijtje gezet, zo weet je gelijk wat voor jou het beste zou zijn! Ontdek welk type jij bent en ga op zoek naar jouw nieuwe reistas. Neem deze types natuurlijk wel met een korreltje zout.

De regelaar

Iedere groep heeft wel iemand die veel regelt voor de vakantie. Dit is de persoon die zorgt dat iedereen alles bij zich heeft, niets vergeten is, en wie zelf vaak ook het een en ander achter de hand heeft voor het geval er wat gebeurt. Jij hebt dan ook een reistas nodig waar veel ditjes-en-datjes in passen met verschillende vakjes.

De Instagrammer

Jij vindt het ontzettend leuk om overal foto’s van te maken en online te posten. Je moet dan ook genoeg leuke outfitjes hebben om te showen. Een grote reistas waar al jouw leukste outfits in passen is dan ook geen luxe! Het liefst natuurlijk ook met allerlei vakjes zodat je jouw accessoires apart kunt opbergen. Uiteraard moet de reistas er ook een beetje fancy uitzien, anders ga jij geen nieuwe reistas kopen.

De relaxer

Jij hoeft geen poespas bij de vakantie. Lekker aan het strand zitten met een verfrissend drankje is voor jou al meer dan genoeg. Het enige wat jij nodig hebt is genoeg kleding om de vakantie door te komen en je portemonnee. Een grote reistas is voor jou dan ook geen vereiste. Een kleine, simpele reistas is al groot zat.

De chaotische

Organiseren en plannen zijn niet jouw sterkste punten, je vergeet dan ook nog wel eens het een en ander in te pakken. Gelukkig heb je nog altijd de regelaar die klaarstaat met haar handige reistas vol met nuttige spullen. En alles wat zij niet heeft? Dat koop je dan toch lekker op vakantie? Je wist van tevoren al dat je wel wat zou vergeten. Jij hoeft geen al te grote tas. Voor jou is het belangrijk om een reistas te hebben met structuur. Ook is een kleine handbagage koffer voor jou een optie. Je bent vaak te laat en die handbagage koffer kun je lekker achter je aan trekken bij dat laatste sprintje. Bestel je handbagage koffer online, zo kun je niet vergeten om nog even naar de stad te gaan waardoor je uiteindelijk weer in de stress schiet omdat het allemaal niet past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.