Reistrends voor 2020 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Reistrends voor 2020

Weet jij al wat jouw vakantiebestemming voor 2020 wordt? De zoekresultaten geven leuke nieuwe reistrends voor 2020 aan. Als we diverse artikelen mogen geloven dan heeft Booking.com onderzoek gedaan om te kijken wat de reistrends van dit jaar gaan worden. Sommige reizen liggen misschien wat voor de hand, maar er zitten zeker interessante ontwikkelingen bij. Doe vooral je voordeel met onderstaande trends en ideeën, want een unieke ervaring verdienen we allemaal en het leven is één grote reis en is continu in beweging.

Meerdere korte vakanties

Lange vakanties kunnen soms onhandig uitkomen of te veel kosten. De oplossing is meerdere korte vakanties per jaar. Dit wordt in 2020 ook wel de micro vakantie genoemd. Een voordeel van meerdere korte vakanties is dat je even van de dagelijkse sleur kunt ontsnappen. Het vermindert de stress en bevordert de creativiteit. Met meerdere korte vakanties kan je ook meerdere ervaringen creëren. Ga een keer kamperen, bezoek een stad en ga een aantal dagen op strandvakantie.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Vijf reistrends voor 2020

Second City stedentrips

Steden naast de hoofdstad van een land worden steeds interessanter. Daarbij komt kijken dat ze vaak ook goedkoper zijn, minder druk en een stuk origineler om te bezoeken. In Frankrijk zou je bijvoorbeeld naar Bordeaux of Toulouse kunnen gaan in plaats van Parijs. En zo zijn er tientallen opties, ideaal!

Aandacht voor jezelf

We zijn steeds meer op zoek naar innerlijke rust en wellness gaat een steeds grotere rol in ons leven spelen. Wellnessreizen worden steeds gewilder. Tijdens de reis focus je jezelf op lichaamsbeweging, voeding en/of mindfulness. Vaak gebeurd dit in rustgevende gebieden, zoals in IJsland, Bali of Marrakech.

Culinaire reizen

Culinaire reizen zijn inmiddels een eigen niche geworden. Laat je smaakpapillen verwennen door de Italiaanse, Spaanse of Marokkaanse keuken. Het gaat hier niet alleen om het ontdekken van alle restaurants, maar vooral om het nemen van kooklessen, op onderzoek uitgaan met een gids of gewoon een hapje eten bij de lokale bewoners.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

Op vakantie met je grootouders

Wat is meer bijzonder dan op vakantie met je grootouders? Niet alleen heeft dit een positief effect op lichaam en geest van opa en oma, maar een unieke ervaring is gegarandeerd. Wellicht heeft één van je grootouders altijd wel willen kamperen, maar nog nooit gedaan. Dit is de kans om dat samen te beleven.

reistrends voor 2020

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.