Zó vind je de leukste websites op het internet 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Zó vind je de leukste websites op het internet

In 2021 waren er wereldwijd meer dan 1,83 miljard websites actief. Binnen dit uitgebreide aanbod bestaan matige websites, bestaan leuke websites en bestaan  allerleukste websites. Maar, hoe vind je nou de leukste websites op het internet? Moet je daarvoor de 1,83 miljard websites afgaan? Nee, absoluut niet. Je kunt namelijk gebruik maken van Kadaza!

Visuele startpagina

Kadaza kun je zien als een soort van visuele startpagina. De website is opgebouwd met een aantal thema’s. Per thema vind je vervolgens een bepaald onderwerp, zoals ‘Huis & Tuin’. Als je op dat visuele blok kiest, krijg je de beste websites binnen het aanbod van Huis en Tuin te zien. Je hoeft hierdoor nóóit meer lang te zoeken naar de meest populaire websites van Nederland.

Deze handige tool richt zich namelijk niet alleen op de leukste websites, maar ook op de meest populaire websites van Nederland. De meest populaire websites worden door Kadaza verzameld en op de homepage geplaatst. In een oogopslag zie je hierdoor direct wat de leukste én populairste websites in ons land zijn.

Bekijk ook:
Ervaar het gemak van draadloze toegang met de Nuki Smart Lock 4.0 Pro

Waar gebruik jij internet voor?

Wat is voor jou de reden dat je internet gebruikt? Vind je het leuk om via internet inspiratie op te doen, bijvoorbeeld voor je huis of tuin? Vind je het leuk om via het internet op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Of vind je het leuk om via het internet lekker te shoppen? Dit zijn enkele van de voorbeelden waarvoor je internet kunt gebruiken. En het zijn enkele voorbeelden van zaken waarvoor je Kadaza kunt gebruiken.

Welke websites staan op déze website?

Het team achter Kadaza richt zich volledig op de meest gebruikte websites. Kun je zelf ook je website aanmelden voor Kadaza? Kadaza hanteert een strenge selectie procedure, maar gebuikers kunnen wél suggesties doen: Elke suggestie wordt bekeken.

Naar wens in te stellen

Een ander leuk detail is dat je de homepage van Kadaza geheel naar wens in kunt stellen. Je kunt namelijk allerlei blokken naar een andere positie slepen, waarmee je de lay-out van de website beïnvloedt. Ook is het op deze manier mogelijk om zélf een overzicht van je favoriete websites te maken.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Belangrijk voordeel hiervan: je hoeft niet meer met bladwijzers of iets dergelijks te werken. Nee, als je Kadaza als homepage instelt, heb je direct toegang tot de meest gebruikte websites. Met deze handige tool maak je het internetten makkelijk én leuker voor jezelf!

Verder is het ook nog mogelijk om de achtergrond van deze website aan te passen. Je bepaalt hierbij volledig zelf wat je op de achtergrond wilt hebben, bijvoorbeeld dieren, steden of natuur. Door de gewenste achtergrond te selecteren, maak je deze website nog persoonlijker. Je ziet het vervolgens écht als jouw eigen startpagina.

Mobiele app

Deze visuele startpagina is makkelijk in gebruik, roept een blij gevoel op en is naar wens in te stellen. Dit geldt niet alleen voor de reguliere website, maar ook voor de mobiele app. Deze app download je via de Google Play Store, waarna je óók via je smartphone snel de gewenste websites zoekt.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.