Roidmi Robotstofzuiger met dweilfunctie review 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Roidmi Robotstofzuiger met dweilfunctie review

Je huis makkelijk schoonhouden doe je met de Roidmi robotstofzuiger. Deze geavanceerde stofzuiger zuigt automatisch de vloer in je woning, maar is ook nog in staat om de vloer netjes te dweilen. Als je ’s avonds uit je werk thuis komt, kom je in een gespreid bedje terecht.

De belangrijkste specificaties van de Roidmi robotstofzuiger

  • Gebruiksduur op één acculading: tot 250 minuten
  • Oplaadtijd: 240 minuten
  • Geluidsniveau: 68 decibel
  • Inhoud stofreservoir: 3 kilogram
  • Hoogte: 10 centimeter

Roidmi Robotstofzuiger met dweilfunctie review 14

De belangrijkste voordelen van de Roidmi robotstofzuiger

Kies je voor deze robotstofzuiger van Roidmi? Dan geniet je van veel gemak én talloze mogelijkheden.

Geen omkijken naar het netjes houden van de vloer

Met de Roidmi robotstofzuiger bespaar je veel tijd. Deze stofzuiger zorgt voor een systematische schoonmaak, waardoor de vloer altijd netjes schoon blijft. De dweilfunctie doet hier nog een schepje bovenop. Dankzij de dweilfunctie straalt je vloer van hoek tot hoek.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Groot stofreservoir

Een belangrijk voordeel van de Roidmi robotstofzuiger is het grote stofreservoir. Dit reservoir heeft een inhoud van maar liefst 3 kilogram. Dankzij deze inhoud hoef je dit reservoir slechts één keer in de 60 dagen te legen. Ook dit is een typerend voorbeeld van het gemak van deze robotstofzuiger.

Intelligente robotstofzuiger

De Roidmi robotstofzuiger staat te boek als een intelligente variant. Deze stofzuiger beschikt bijvoorbeeld over tal van sensoren; 18 stuks om precies te zijn. Met deze sensoren ben je van de gewenste veiligheid verzekerd. Je hoeft niet bang te zijn dat deze stofzuiger bijvoorbeeld tegen je meubels of muren aanbotst.

De niveausensor voorkomt dat de Roidmi van de trap afvalt. De LSD sensor detecteert obstakels en rijdt hier netjes omheen. Bovendien is deze robotstofzuiger in staat om kleine opstapjes te overwinnen; hij kan een verhoging tot 2 centimeter aan.

Krachtige accu

De accu van de Roidmi robotstofzuiger is binnen 240 minuten opgeladen. Na deze periode doet deze stofzuiger maar liefst 250 minuten lang zijn werk. Op het moment dat de accu leeg is, rijdt de robotstofzuiger automatisch naar zijn basisstation. Nadat de accu weer opgeladen is, hervat de stofzuiger de reinigingsklus. Precies op de plek waar de stofzuiger gebleven was.

Bekijk ook:
Rel rondom stem ChatGPT: Scarlett Johansson stapt naar advocaat

Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding

De prijs-kwaliteitsverhouding van deze robotstofzuiger is indrukwekkend te noemen. Indien je voor een robotstofzuiger van een ander merk kiest, betaal je simpelweg veel meer geld. Daarbij is de kwaliteit van deze robotstofzuiger ook nog dik in orde. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je op dit moment niet vinden.

Fijne bediening

Wil je om welke reden dan ook aanpassingen doorvoeren aan het schoonmaakritueel? Daarvoor komt de mobiele app goed van pas. Met dank aan deze app stel je deze robotstofzuiger geheel naar wens in. Je kunt de machine ook bedienen met de touchscreen knop aan de bovenzijde.

Op het moment dat het stofreservoir vol is, krijg je hier overigens een melding van. De melding komt op je smartphone binnen, waarna je het stofreservoir makkelijk leegt.

Roidmi Robotstofzuiger met dweilfunctie review 15

Wat kost de Roidmi Eve Plus robotstofzuiger?

Voor deze innovatieve, hoogwaardige en veelzijdige robotstofzuiger betaal je slechts 429 euro. Voor dit bedrag krijg je zowel de robotstofzuiger als het oplaadstation geleverd. Nadat je de stofzuiger gekocht hebt, kun je de bijbehorende app gratis downloaden.

Eindconclusie over de Roidmi Eve Plus robotstofzuiger

Dit is met afstand één van de beste robotstofzuigers van dit moment. Deze stofzuiger biedt tal van mogelijkheden, is van een prima kwaliteit en kost niet de hoofdprijs. Zoals je in deze review hebt kunnen lezen, beschikt de stofzuiger ook nog over tal van handige functies. Je bestelt de Roidmi Eve Plus robotstofzuiger hier.

3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.