Professionele ontwikkeling en ervaring voor iedereen met Virtual Reality 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Professionele ontwikkeling en ervaring voor iedereen met Virtual Reality

Virtual reality stelt je in staat fouten te maken, waarvan de prijs in de echte wereld milieurampen en mensenlevens is. Dit betekent dat training op gebieden als de geneeskunde, de industrie en andere gebieden met verhoogde risico's nog duidelijker zal zijn.

Virtual reality wordt nu bijvoorbeeld gebruikt om ingenieurs bij bedrijven op te leiden. Met zijn hulp worden jonge specialisten getoond die werken aan gevaarlijke en technisch complexe objecten. Waarbij er sprake is van levensgevaar of risico op schade aan dure apparatuur.

Voordelen VR gamen

Als het gaat om de voordelen van vr-gaming, het zijn er veel. Behendigheid, kracht, mentale stimulatie, flexibiliteit en scherpte zijn slechts enkele van de vele voordelen die je kunt behalen uit VR-game-ervaringen.

De fysieke voordelen van gamen zijn echter niet de enige aspecten waarmee rekening moet worden gehouden als we het hebben over vr gamen.

Er zijn ook verschillende sociale voordelen van VR-gaming die je aanzienlijk zou kunnen helpen jouw sociale vaardigheden en capaciteiten te verbeteren. Dit zal je sociale leven in het algemeen een boost geven.

Bekijk ook:
Dompel jezelf onder in puur geluid met de Bose QuietComfort 35 II

Daarom hebben we dit artikel voor je samengesteld om je op de hoogte te stellen van alle ongelooflijke voordelen van VR-game-ervaringen. Zodat je jouw huis zult verlaten en naar de ultieme virtual reality-arena zult gaan. Om je geest te verbeteren en je sociale vaardigheden te verbeteren met gamen.

Tijd gaat sneller in Virual Reality

Wetenschappers hebben bewezen dat de tijd sneller stroomt in de virtuele realiteit en hebben hiervoor zelfs een schijn van een verklaring gevonden. De resultaten van een recent onderzoek verschenen op internet. Ze toonden aan dat spelers die tijd in virtual reality doorbrengen, deze tijd aanzienlijk sneller zullen verstrijken.

Het academische rapport over dit onderwerp werd gepresenteerd door experts van de Universiteit van Californië in Santa Cruz. Tijdens hun onderzoek werd ontdekt dat speldeelnemers die na 5 minuten een signaal moesten geven, dit volgens het Futurisme 1 minuut en 12 seconden later gaven.

Je kunt dit zelf ervaren bij vr Amsterdam, met een groep vrienden of collega’s.

Bekijk ook:
Waarom de Segway Navimow i108e de slimste robotmaaier op de markt is

Geen controle lichaam

Volgens de onderzoekers is dit resultaat het volgende: in VR heeft een mens geen controle over zijn fysieke lichaam. Als je dus in VR naar beneden kijkt (waar je lichaam zich bevindt), dan kun je niets zien of het uiterlijk van een lichaam zien. Dit leidt tot een fragmentarische perceptie van zichzelf als een fysiek lichaam.

Met virtual reality kun je zien wat problematisch zou zijn om in een andere vorm te demonstreren. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je angstige situaties veilig tegemoet treedt in de Virtuele Realiteit.

In de techniek wordt het vooral bij het ontwerpen van objecten gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld individuele machines, aggregaten en zelfs componenten demonstreren. Bovendien kunnen ingenieurs in VR tegelijkertijd wijzigingen in het project aanbrengen. VR-technologie ontwikkelt zich snel. Het lijdt geen twijfel dat het veel voordelen heeft.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.