Nieuwe seizoenen Apple TV+ al aangekondigd 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe seizoenen Apple TV+ al aangekondigd

Heb jij al gekeken naar de series van de onlangs gelanceerde streamingdienst AppleTV+? Waarschijnlijk heb je dan ook al een favoriete serie weten te vinden. En wij brengen je nog eens extra goed nieuws! Apple heeft nu al nieuwe seizoenen besteld.

The Morning Show

Van The Morning Show was al bekend dat er een nieuwe serie gekocht zou gaan worden. Hier was al sprake van toen Apple TV+ nog niet uit was. De serie met Reese Witherspoon en Jennifer Aniston is een regelrechte hit. Naast The Morning Show zullen ook drie andere Apple originals een definitief vervolg krijgen. Het gaat hierbij om SEE, For All Mankind en Dickinson.

Alleen het allerbeste

Dat Apple voor kwaliteit staat is bekend als het gaat om haar producten. Als kijken van Apple TV+ valt er dan ook weinig te klagen over de kwaliteit. Doordat Apple alleen maar unieke content plaatst op haar streamingdienst wordt dit allemaal in 4K geleverd. Ook laat het bedrijf jou de keuze als het gaat om geluid. Heb jij de allerbeste apparatuur in huis? Dan kijk je naar series op 4K-niveau met Dolby Atmos geluid.

Lauwe reacties en harde kritiek

Aan het begin van deze maand werden de Apple originals uitgebracht door Apple. De reacties waren lauw en er kwam harde kritiek van onder andere de mensen van Rotten Tomatoes. De shows zouden niet goed genoeg zijn. Toch lijkt alles goed te gaan op het gebied van de series. Apple kondigt namelijk niet iets aan wanneer ze er geen toekomst in zien. Laten we afwachten wat de volgende seizoenen ons gaan brengen, wij hebben er in ieder geval zin in!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.