Deze knappe dames zijn gemaakt door kunstmatige intelligentie 12
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze knappe dames zijn gemaakt door kunstmatige intelligentie

De ontwikkeling van kunstmatige intelligentie staat niet stil, sterker nog, bedrijven zoals OpenAI (van ChatGPT) trappen het gas nog wat extra in om het optimale eruit te halen. Chatbots zijn maar een klein onderdeel van AI, er zijn namelijk ook programma’s die afbeeldingen van mooie vrouwen kunnen produceren. We hebben een Instagram-account gevonden waar deze dames op zijn te vinden, en ze zien er prachtig uit.

De kunsten van Melt AI

De knappe dames op de Instagram-pagina van ‘Melt AI' zien er stuk voor stuk verbazingwekkend uit. Op sommige posts kun je jezelf mee laten slepen door deze aantrekkelijke verschijningen, en jezelf verwonderen over de wereld die om hen heen is gecreëerd. Als je een VR-bril hebt, dan is dat een absolute plus, want ‘Melt AI’ heeft ook 3D filmpjes op hun account geplaatst.

Dat deze virtuele dames zeer populair zijn, kunnen we zien aan het aantal volgers. Op het moment van schrijven heeft het account maar liefst 135.000 volgers, en dat aantal groeit dagelijks. Het is bijna eng om te zien waar de huidige techniek toe in staat is, en dan staan we nog maar aan het begin. Deze dames zien er verdomd echt uit, maar dat zijn ze uiteraard niet. Ze weten in ieder geval wel duizenden mensen verliefd op hen te maken.

Virtuele vrouwen op Instagram

Is dit het begin van een virtueel leger aan bloedmooie vrouwen die de hoofden van mensen op hol gaan brengen? Wij laten dit even in het midden. Wat belangrijker is, is het feit dat de mogelijkheden op het gebied van kunstmatige intelligentie eindeloos lijken, en dat de technologie erachter zeer vooruitstrevend is. Deze mooie vrouwen zullen we dus niet op straat of in de kroeg tegenkomen, of het moet een café in de Metaverse zijn.

Niet alleen de dames op de foto’s en in de video’s zijn adembenemend om naar te kijken, de ontwikkelaars hebben deze virtuele chicks in een futuristische wereld geplaatst die minstens net zo mooi is. Als je even wil ontsnappen aan de werkelijkheid, dan is een uitstapje naar het Instagram-account van ‘Melt AI’ een prima tripje naar de toekomst. Er zijn in ieder geval veel mooie vrouwen die klaarstaan om jou een rondleiding te geven.

Bekijk ook:
Hoe milieubewust leef jij?

Poll Hoe positief ben je over AI?🤖

Geweldig!27.7%
Twijfelachtig23.4%
Gevaarlijke ontwikkeling48.9%
📊 Bekijk resultaten
4.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.