Vrouw schrijft geschiedenis op WK-Darts 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw schrijft geschiedenis op WK-Darts

Het kwam nog nooit eerder voor in de geschiedenis van het WK. Een vrouw die er met de zege vandoor gaat. Toch was dit gisteravond anders. De 25-jarige Fallon Sherrock versloeg Ted Evetts in vijf sets, 3-2.

Mooie cijfertjes

Sherrock stond, na drie gespeelde sets, met 2-1 achter. Ze boog deze achterstand om, en won de partij uiteindelijk met 3-2. De Britse speelster kwam heel rustig over, waar haar tegenstander juist heel gespannen te zien was op de televisie.
Sherrock gooide een fantastische wedstrijd met mooie gemiddelden. Zo gooide ze maar liefst zes keer 180 en negentien een score van 140 of meer. Daarnaast had ze een finishpercentage van ruim 41 procent.

Echte dartsgeschiedenis

Na het verslaan van Evetts was Sherrock enige tijd in de zevende hemel. Ze kon niet goed bevatten wat ze eigenlijk had gedaan, behalve dat ze geschiedenis had geschreven. Daarnaast kreeg ze ontzettend veel steun van de fans en menig dartsliefhebber, aangezien ze als underdog aan de oche verscheen.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

In de tweede ronde van het wereldkampioenschap neemt Sherrock het op tegen de Oostenrijker Mensur Suljovic. De op dit moment nummer elf van de wereld. Hoever Sherrock gaat komen is de vraag, maar er is nu al geschiedenis geschreven.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.