Viaplay aanbiedingen slaan je om de oren, zenderaanbieder belooft beterschap 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Viaplay aanbiedingen slaan je om de oren, zenderaanbieder belooft beterschap

De afgelopen maanden leek het Viaplay klachten te regenen. Dit jaar kreeg de zenderaanbieder de uitzendrechten van Formule 1 in handen. Tot groot verdriet van Ziggo Sport liefhebbers. Desondanks stapte racefans massaal over naar Viaplay en werd er met goede zin uitgekeken naar een gloednieuw raceseizoen. Dit zou tenslotte hét Formule 1 platform moeten worden.

Al vlak na de start van het seizoen kwam het Viaplay abonnement Nederland in opspraak en stapelde de klachten zich op. Met name de beeldkwaliteit zou voor veel frustratie zorgen. Nu – enkele maanden later – is het trending topic Viaplay nog niet van het toneel verdwenen. In plaats van klachten die je om de oren slaan, zijn het nu Viaplay aanbiedingen die de aandacht opeisen.

De meest recente aanbieding is het bekijken wellicht al waard. Heb jij zelf een abonnement op Viaplay of overweeg je dit? Neem dit artikel dan vooral even door.

Kortingscodes

Na de winst van Max Verstappen op de Grand Prix van Hongarije, lijkt het kampioenschap dichterbij te komen. En dat ondanks kleine mankementjes aan zijn racemonster. Een tweede kampioenschap lijkt plotseling reëel. Tijdens spannende wedstrijdmomenten onderbroken worden door slechte beeldkwaliteit of een stilstaand beeld? Daar zit natuurlijk niemand om te springen. En dit zijn slechts een aantal voorbeelden van klachten.

Bekijk ook:
5 zwemsporten die je verbaasd zullen laten staan

Het gaat ook Viaplay zelf niet in de koude kleren zetten. Als gevolg van opstapelende klachten, hebben veel abonnementhouders het huidige abonnement stopgezet. Alles behalve goede reclame natuurlijk.

Toch heeft de zenderaanbieder een troef in handen. Zij hebben tenslotte de uitzendrechten van de Formule 1 in het bezit. Om teleurgestelde klanten enigszins gerust te stellen, besluit Viaplay aanbiedingen los te gooien. Zo is de eerste kortingscode recent gelanceerd.

Dat je kunt profiteren van deze Viaplay aanbieding, dat is een ding dat zeker is. Op een jaarabonnement kun je als abonnementhouder maar liefst € 3,50 korting krijgen. Deze Viaplay aanbieding geldt vervolgens het gehele jaar. De code is echter niet alleen aantrekkelijk voor Formule 1 fans. Want ook met een nieuw voetbalseizoen voor de deur, zijn lagere abonnementskosten geen overbodige luxe.

Nog steeds problemen

De lancering van de nieuwe aanbieding heeft tot nu toe weinig opgeleverd. Want ook de afgelopen Grand Prix in Hongarije werd niet zonder slag of stoot uitgezonden. Twitter ontplofte opnieuw van de klachten.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Zo staat het platform vol met screenshots van foutcodes en stilstaande beelden. Ook het commentaar tijdens de race werd niet door iedereen op prijs gesteld. Kijkers vonden het ‘zeuren’ en ‘ondragelijk gezeik om niks’.

Oplossingen voor klachten

Met deze aanbiedingen hoopt de streamingdienst een pleister op de wond te plakken. Alle problemen zijn echter nog niet de wereld uit. Abonnementhouders kunnen hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Viaplay. Dit kan telefonisch of via social media.

Ook de klantenservice leverde veelal scheve gezichten en boze reacties op. Viaplay heeft eerder al aangegeven daarmee aan de slag te gaan. Of Formule 1 in de toekomst zonder problemen gestreamd kan worden, dat is voor nu nog een groot vraagteken. De tijd gaat het leren.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.