Urban free climbing: een levensgevaarlijke extreme sport 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Urban free climbing: een levensgevaarlijke extreme sport

Als je helemaal klaar bent met schaken of darten en je toe bent aan wat meer uitdaging op sportgebied dan is ‘urban free climbing' misschien iets voor jou. De spelregels zijn simpel; Je zoekt een hoog gebouw uit en beklimt het, zonder veiligheidsharnas uiteraard, want dat is voor mietjes. Eenmaal boven haal je levensgevaarlijke stunts uit en dat leg je vast met een camera. Het is flirten met de dood, een overdosis adrenaline en eigenlijk te gestoord voor woorden.

Een absolute legende op dit gebied is de Oekraïense Mustang Wanted. In dit filmpje zie je een aantal van zijn krankzinnige capriolen. Je krijgt zweethandjes bij het kijken van deze video, iets wat hij maar beter niet kan hebben tijdens het hangen aan de rand van een honderden meters hoge flatgebouw. Let op! Probeer dit niet zelf, het kan je dood worden.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.