Peter Wright wint dartsfinale tegen Van Gerwen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Peter Wright wint dartsfinale tegen Van Gerwen

Peter Wright heeft op nieuwjaarsdag het WK Darts gewonnen. In de finale trad de 49-jarige Schot aan tegen Michael van Gerwen. Wright speelde overtuigend en won terecht. Met een eindstand van 7-3 in sets.

Kansen niet genoeg benut

Peter Wright speelde een fantastische wedstrijd, waar Michael van Gerwen regelmatig ver achterbleef. De kansen die de dertigjarige man uit Vlijmen kreeg, maakte hij niet af. Van Gerwen geeft ook zelf aan dat hij zijn kansen niet genoeg benut heeft en dat hij dat alleen zichzelf maar kwalijk kan nemen. Niemand anders heeft daar iets mee te maken.

Resultaten uit het verleden

Dat het tijdens een WK-finale allemaal anders is dan in het verleden blijkt ook wel weer uit deze wedstrijd. Van Gerwen en Wright stonden namelijk al 78 keer eerder tegen over elkaar. Van Gerwen won, van die 78 wedstrijden, maar liefst 59 keer. Daarnaast won Van Gerwen 18 van de 16 finales tegen Wright. Van Gerwen was niet in topvorm en Wright wel, dan kunnen dit soort dingen gebeuren.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.