in ,

We gaan er écht op vooruit in 2020

Werkende Nederlanders lijken eindelijk te gaan profiteren van de economische groei. Het afgelopen jaar stegen de cao-lonen met zo’n 2,5%, maar dat is nog niet alles. We gaan daar nog wel even mee door!

Horeca, waterbedrijven en afvalbeheer

Mensen die werkzaam zijn in de horeca, voor waterbedrijven of zich bezig houden met afvalbeheer gingen er, procentueel gezien, het meest op vooruit. Met een loonstijging van maar liefst 3,1% zagen zij flink wat extra’s op hun bank binnen komen.

Economie blijft aantrekken

En het zijn niet alleen de mensen in de horeca en bij waterbedrijven en afvalbeheer. Het lijkt er op dat de trend doorzet voor nieuwe cao’s. Alle cao’s die in december zijn afgesloten hebben een loonstijging van ruim drie procent.

Meer koopkracht, betere economie

Daarnaast zullen we meer koopkracht krijgen door de stijging van lonen. Hierdoor zullen we weer meer geld uit kunnen geven en dat is natuurlijk weer goed voor de economie. Zolang het deze kant op blijft gaan, zijn de loonstijgingen voorlopig nog niet klaar.

Expert

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

TrendwatcherAuteurPoll ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Peter Wright wint dartsfinale tegen Van Gerwen

      211 arrestaties in Brussel tijdens nieuwjaarsnacht