Hoe verdien je veel geld met wedden op voetbal? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe verdien je veel geld met wedden op voetbal?

Ben je een grote liefhebber van voetbal? En vind je het ook leuk om een gokje te plaatsen op een voetbalwedstrijd? Je hebt groot gelijk. Door een gokje op een voetbalwedstrijd te plaatsen, wordt het kijken van een wedstrijd nóg leuker. En als je het een beetje goed doet, kun je hier ook nog serieus geld mee verdienen.

De ervaring leert echter dat weinig mensen winstgevend wedden op voetbal. Dit heeft vooral te maken met te weinig focus, te weinig concentratie of het plaatsen van combiweddenschappen. Wil je zelf wel veel geld verdienen met wedden op voetbal? Volg dan onderstaande tips op.

Tip 1: wed altijd bij een goede bookmaker

Sinds 1 oktober 2021 is de gokwereld behoorlijk veranderd. Vanaf dat moment mogen alleen nog bookmakers met een geldige vergunning hun diensten aanbieden. Dit neemt niet weg dat je op dit moment alsnog voldoende keuze hebt.

Kijk in ieder geval heel goed naar de odds van de bookmakers. Om zoveel mogelijk geld te verdienen, moeten de odds zo hoog mogelijk liggen. Een verschil van 1,75 of 1,80 lijkt niet al te groot te zijn, maar is dat absoluut wel. Leg het verschil van deze odds maar eens naast elkaar en rek dat uit over bijvoorbeeld 100 weddenschappen. Je ziet dan duidelijk dat zo’n ‘klein’ verschil van grote invloed is op je uiteindelijke winst. Ga daarom altijd voor een goede bookmaker met goede odds.

Bekijk ook:
De laatste, meest opvallende trends op het gebied van wakeboarden en (kite)surfen

Tip 2: verdiep je goed in de wedstrijden en teams

Even snel een weddenschap plaatsen? Het is iets dat vrij veel mensen doen, maar dat in vrij weinig gevallen winstgevend is. Om op de lange termijn winstgevend te wedden, moet je je goed verdiepen in wedstrijden en teams.

Zijn er bijvoorbeeld bepalende spelers geblesseerd? Heeft een bepaald team moeite met scoren? Of is een team vooral in staat om bij thuiswedstrijden punten te behalen? Dit zijn stuk voor stuk zaken die van grote invloed kunnen zijn op de uitkomst van een wedstrijd. En daarmee op de uitkomst van je weddenschap.

Zet dus nooit snel of zomaar een weddenschap. Verdiep je goed in de wedstrijd, in de teams en in de odds. Heb je het idee dat je ‘value’ gevonden hebt? Dan is dat de juiste weddenschap voor je.

Tip 3: kijk kritisch naar de winstkansen

Bij het plaatsen van een weddenschap moet je kritisch zijn op de winstkansen. Speelt Manchester City bijvoorbeeld thuis tegen Nottingham Forest? Dan is de kans groot dat dit een klinkende overwinning voor Manchester City wordt. De odd voor zo’n thuisoverwinning is waarschijnlijk 1,08 of 1,11. Indien je 1 euro op zo’n wedstrijd inzet, verdien je hier dus 8 of 11 cent aan. Dit is uiteraard de moeite niet waard, óók omdat de bal rond blijft. Onthoud bij elke weddenschap dat er in het voetbal geen zekerheden bestaan. En kijk daarom heel kritisch naar de winstkansen in combinatie met de odds.

Bekijk ook:
5 zwemsporten die je verbaasd zullen laten staan

Tip 4: volg tips van experts op

Heb je niet al te veel tijd om uitgebreide analyses uit te voeren? Dan is het interessant om tips van experts op te volgen. Deze experts hebben veel kennis over voetbalwedden, doen uitgebreid onderzoek en delen graag hun tips met andere.

Bij sommige experts moet je wel voor de tips betalen. Is daar iets mis mee? Zolang de tips van de experts je winst opleveren, is dit absoluut geen probleem. Uiteraard is dit wel een afweging die je voor jezelf moet maken.

Let wel op: lang niet iedereen op het internet is een expert. Volg dus niet zomaar alle tips op.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.