Poll: Wie is volgens jou de Mol? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Poll: Wie is volgens jou de Mol?

De finalisten van Wie is de Mol zijn bekend! In de aflevering van zaterdagavond viel de zevende kandidaat af, waardoor er nog maar drie kandidaten over zijn. Daarmee blijven één mol, één winnaar en één verliezer over. Maar, wie van de drie is de mol? Deel je verdenking in de onderstaande poll en / of laat een reactie achter. Wij zijn benieuwd!

Spoiler alert: heb je de meest recente aflevering nog niet gezien, dan kan je maar beter niet verder lezen! Hieronder bespreken we namelijk de drie overgebleven kandidaten en de laatste afvaller!

Op 2 januari ging het 21ste seizoen van Wie is de Mol van start. Zoals gebruikelijk deden tien bekende Nederlanders mee met het programma. Dit jaar waren dat; politiek verslaggeefster Charlotte Nijs, actrice Renée Fokker, voetballer Rocky Hehakaija, schrijver en presentator Splinter Chabot, adjunct-hoofdredactrice van de Linda Marije Knevel, zanger Joshua Nolet, zangeres Lakshmi, kunstenaar Florentijn Hofman, radio-icoon Erik de Zwart en cabaretier Remco Veldhuis.

Inmiddels zijn we zeven afleveringen verder en zijn er ook zeven kandidaten afgevallen. Dit seizoen was Remco Veldhuis de eerste afvaller, daarna volgden Erik, Florentijn, Lakshmi, Joshua en Marije. In de laatste aflevering ging Splinter Chabot naar huis. Extra zuur voor Splinter was het feit dat hij een vrijstelling door zijn vingers liet glippen zo net voor de test en executie. De jonge schrijver had de finale binnen handbereik, maar die ging hem aan zijn neus voorbij.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Met het vertrek van Splinter blijven er nog drie mogelijke Mol-kandidaten over: Charlotte, Renée en Rocky. Één ding is daarmee in ieder geval wel zeker, de Mol is dit jaar toch echt een vrouw.

Is Charlotte de Mol?

Is Charlotte Nijs de Mol? Als je het vraagt aan de gebruikers van de WIDM-app, dan zullen redelijk wat mensen ja zeggen. Van de 212.163 spelers gaat ongeveer 37 procent ervan uit dat Charlotte de Mol is.

Niet heel gek, want Charlotte heeft de pot aardig wat geld gekost. In de laatste aflevering haalde ze – op het vage advies van Splinter – weer 2000 euro uit de pot. En tijdens de aflevering waar de kandidaten konden bieden op hints voor een groene vrijstelling, had Charlotte maar liefst 5000 euro over voor de aanwijzingen. Dat is alleen al -7000 euro dankzij één persoon. Is Charlotte daarmee een dure kandidaat of een efficiënte Mol?

Van de drie overgebleven spelers wordt Charlotte alleen verdacht door Renée, maar de actrice verdenkt Rocky ook nog.

Is Renée de Mol?

Of is Renée de Mol? Veel mensen mogen dan Charlotte verdenken, nóg meer mensen vermoeden dat Renée Fokker wel eens de saboteur van dit seizoen kan zijn. Van de WIDM-app spelers vermoedt 42 procent dat de Renée de Mol is.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Renéé is niet alleen de hoofdverdachte van de app-spelers, ook de andere kandidaten lijken Renée volop te verdenken. Zowel Charlotte, Rocky als Splinter noemen alle drie Renée als hun mol. Al ging Splinter natuurlijk wel naar huis..

Is Rocky de Mol?

Of is dan toch Rocky de Mol? Veel app-spelers geloven van niet, maar misschien is deze charmante voetballer dan toch de Mol van dit seizoen. Ongeveer 21 procent van de spelers gelooft dat Rocky de Mol is.

Net zoals Charlotte, bood ook Rocky 5000 euro op de aanwijzingen voor de groene vrijstelling. Dat alleen was al een forse rekening voor de pot. Was dit dan toch een actie van de Mol?

Rocky wordt door de andere kandidaten niet vaak genoemd als mogelijke mol. Renée noemt Rocky als een van haar twee opties, en ook Splinter sloot Rocky niet helemaal uit. Charlotte is er daarentegen wel van overtuigd dat Rocky niet de Mol is.

Wie is volgens jou de Mol? Is het Charlotte, Renéé of Rocky? Vul de onderstaande poll in of laat weten wie je waarom verdenkt door een reactie achter te laten!

  • Wie is de Mol?

    • Charlotte
    • Renée
    • Rocky
Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.