S10
Saved Read later
Deel dit bericht

Topless foto van S10 opgedoken

S10 staat in de finale van Het Eurovisie Songfestival. Met haar nummer ‘De Diepte’ weet ze niet alleen punten te scoren, maar ook de harten van de jury te raken. De getalenteerde Abbekerkse weet echter ook verwondering en verbazing bij haar fans op te roepen door een uitgelekte foto waarop ze topless staat te poseren.

S10 in de finale van het Eurovisie Songfestival

Met haar eerlijke teksten over psychische problemen weet ze veel respect af te dwingen bij haar fans en de jury van het Eurovisie Songfestival. Ze is in het verleden opgenomen geweest voor psychoses en een depressie, waar ze open en eerlijk voor uitkomt. Ze wist haar emoties om te zetten in teksten, waar uiteindelijk het nummer ‘De Diepte’ onderdeel van is geworden.

Het applaus in Turijn was oorverdovend toen S10 klaar was met haar optreden. Wereldwijde media sprak vol lof over het intieme nummer dat de 21 jarige zangeres ten gehore bracht. Toen Stien den Hollander (de echte naam van S10) te horen kreeg dat ze door was naar de finale schreeuwde ze het uit van geluk. Wij hopen uiteraard dat ze met de winst naar huis gaat. Wat ons betreft is ze al een absolute topper.

Topless foto S10

Naast haar werkzaamheden als zangeres weet ze ook hoe ze voor een camera moet poseren. Nu haar populariteit toeneemt staan de fotografen van vooraanstaande bladen en magazines in de rij om haar voor de lenzen van hun camera’s te krijgen. Het is Vogue Nederland in ieder geval gelukt om haar op de gevoelige plaat vast te leggen.

De topless foto,(klik op deze link), maakt veel tongen los nu het gouden keeltje van de zangeres een finaleplaats op het Eurovisie Songfestival weet te bemachtigen. Wat ons betreft mag ze zich vaker blootgeven, want in elke vorm is ze prachtig. Er staat haar een gouden toekomst te wachten, dus we gaan nog veel van haar horen, en hopelijk ook zien.

Bekijk ook:
Actrice Gwyneth Paltrow viert 50ste verjaardag met naaktfoto

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.