natalee holloway

Zaak Natalee Holloway: doorslaggevend bewijs gevonden

0 Shares

Greta van Susteren, een Amerikaanse journalist, zegt dat ze doorslaggevend bewijs heeft gevonden in de zaak rond de verdwijning van Natalee Holloway. Ze noemt het bewijs ‘adembenemend’, en zegt erbij dat het gevonden bewijsmateriaal eindelijk duidelijkheid gaat geven over het lot van Natalee.

Verdwijning Natalee Holloway

Natalee Holloway verdween in de nacht van 30 mei 2015 op Aruba. Er is sindsdien niets meer van haar vernomen. De hoofdverdachte in deze zaak is de Nederlandse Joran van der Sloot, die op dit moment een gevangenisstraf uitzit in Peru. De Arnhemmer werd in het land op 13 januari 2012 veroordeeld tot 28 jaar cel voor de moord op Stephany Flores.

Bizar detail is, dat Flores exact 5 jaar na de verdwijning van Natalee, op 30 mei 2010 werd vermoord in een hotelkamer. Haar lichaam werd op 2 juli 2010 gevonden. Natalee Holloway is nooit teruggevonden. Maar volgens journalist van Susteren, die zich de afgelopen jaren vastbeet in de zaak, is er nu doorslaggevend bewijs gevonden. Ze deelde dit door middel van een bericht op Twitter.

Joran van der Sloot

Joran van der Sloot onthulde in 2008 tijdens een undercoveroperatie dat, door wijlen Peter r de Vries was opgezet, dat hij meer weet van de verdwijning van Holloway. Met verborgen camera’s in de auto van crimineel Patrick van der Eem werd een bekentenis ontlokt, maar justitie vond dit te weinig bewijs om hem te veroordelen. Greta van Susteren heeft zelf eerder een gesprek gehad met van der Sloot.

Tijdens dit gesprek zei hij dat hij Natalee had verkocht aan mensenhandelaren, maar deze verklaring trok hij later weer in. Van Susteren heeft het afgelopen jaar intensief met de moeder van Natalee, Beth Holloway, samengewerkt. De journalist zegt nu doorslaggevend bewijs te hebben. Wanneer dit bewijs, en de onthullingen aan het publiek bekend worden gemaakt is niet bekend.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

326
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.