Prins Andrew krijgt steun uit religieuze hoek

0 Shares

De soap rondom Prins Andrew, de Engelse prins die het bed deelde met jonge meisjes, gaat verder. Waar we eerder al schreven over zijn banden met Jeffrey Epstein en het seks hebben met minderjarigen, heeft de Engelse prins inmiddels steun gekregen uit religieuze hoek.

Britse aartsbisschop

Justin Welby, aartsbisschop van Groot Britannië, liet zich ook uit over het hele verhaal en de manier waarop het wordt uitgemolken in de media. Hij gaf aan dat iedereen wel eens een foutje maakt. Ongeacht je functie, ongeacht je komaf.

Gewoon aanwezig bij het kerstdiner

Ondanks alle tumult die er op dit moment is rondom de prins, was hij gewoon aanwezig bij het kerstdiner van het koninklijk huis. Dit kerstdiner wordt jaarlijks georganiseerd door koningin Elisabeth is alleen toegankelijk voor leden van het koninklijk huis. Toch wisten fotografen hem vast te leggen aan het einde van de avond.

Hopen dat de rust snel wederkeert

De uitspraken van de aartsbisschop zorgen voor veel oproer in het land. Maar uiteindelijk zit er natuurlijk wel ergens een kern van waarheid in. Zo verkondigde Welby onder andere dat iedereen wel eens een fout maakt. Ook gaf hij aan dat het wel heel gemakkelijk is om de royals hier op aan te pakken. Ze zijn publiekelijk veel actief en daardoor kan er gemakkelijk met modder gegooid worden.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

281
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.