Prins Andrew krijgt steun uit religieuze hoek 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Prins Andrew krijgt steun uit religieuze hoek

De soap rondom Prins Andrew, de Engelse prins die het bed deelde met jonge meisjes, gaat verder. Waar we eerder al schreven over zijn banden met Jeffrey Epstein en het seks hebben met minderjarigen, heeft de Engelse prins inmiddels steun gekregen uit religieuze hoek.

Britse aartsbisschop

Justin Welby, aartsbisschop van Groot Britannië, liet zich ook uit over het hele verhaal en de manier waarop het wordt uitgemolken in de media. Hij gaf aan dat iedereen wel eens een foutje maakt. Ongeacht je functie, ongeacht je komaf.

Gewoon aanwezig bij het kerstdiner

Ondanks alle tumult die er op dit moment is rondom de prins, was hij gewoon aanwezig bij het kerstdiner van het koninklijk huis. Dit kerstdiner wordt jaarlijks georganiseerd door koningin Elisabeth is alleen toegankelijk voor leden van het koninklijk huis. Toch wisten fotografen hem vast te leggen aan het einde van de avond.

Hopen dat de rust snel wederkeert

De uitspraken van de aartsbisschop zorgen voor veel oproer in het land. Maar uiteindelijk zit er natuurlijk wel ergens een kern van waarheid in. Zo verkondigde Welby onder andere dat iedereen wel eens een fout maakt. Ook gaf hij aan dat het wel heel gemakkelijk is om de royals hier op aan te pakken. Ze zijn publiekelijk veel actief en daardoor kan er gemakkelijk met modder gegooid worden.

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.