in ,

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar

Monica Geuze en Lars Veldwijk hebben ervoor gekozen om niet langer als stel door het leven te gaan. De vlogster en de voetballer hebben hier samen een besluit over genomen. Monica (24) maakte dit zelf bekend door een post op Instagram.

Geen ruzie

In haar post op Instagram valt te lezen dat er nooit sprake is geweest van ruzie. Daarnaast zal hun dochter altijd voor beide op nummer één blijven staan. Toch is het tijd om de vleugels te spreiden en verder te gaan in het leven. Maar wat heeft er dan voor gezorgd dat deze relatie, die door veel mensen op de voet gevolgd werd, tot een einde komt?

Transfer naar het buitenland?

Monica Geuze gaf eerder deze week aan, in een gesprek met het blad Grazia, dat ze Lars niet zou volgen wanneer hij een transfer zou gaan maken naar het buitenland. Het noodlottige toeval wil dat, wanneer een buitenlandse club een bod op Veldwijk doet, hij in december dit jaar al naar het buitenland zou kunnen vertrekken. Is er een club die interesse heeft in de 28-jarige spits, of is dit slechts toeval? Afgelopen zomer kreeg de aanvaller al een aanbieding uit Iran, iets waar Geuze absoluut niet achter zou staan. In Iran mogen vrouwen niet eens een voetbalstadion in, laat staan hun eigen bedrijf hebben.

Bekijk ook:
Waarom worden Nederlanders gezien als koopjesjagers?

Het stel kreeg in 2016 een relatie. Eind 2017 maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje, dat in juli vorig jaar werd geboren. Zara-Lizzy zal voor het stel het belangrijkste blijven, ook wanneer ze uit elkaar zijn.

Zie ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.